Επανεκκίνηση από το «Δικαίωμα στη ζωή»

Επανεκκίνηση από το «Δικαίωμα στη ζωή»

Επανήλθαμε χθες 07-09-2015 στις τακτικές συνελεύσεις μας, ύστερα από τις καλοκαιρινές διακοπές. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στα μέλη του σωματείου μας που κατεβαίνουν υποψήφιοι στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου με πολιτικά κόμματα της προσωπικής τους επιλογής.

Να τους υπενθυμίσουμε ότι στους δικούς μας αγώνες παραμένουν στις καρδιές μας ως συναγωνιστές υπερασπιζόμενοι τις αξίες και τα κοινωνικά αγαθά, και ως τέτοιους θα τους αναμένουμε και κατόπιν της προσεχούς εκλογικής διαδικασίας!

Το μονό σίγουρο για εμάς είναι ότι από την δευτέρα 21-09-2015 θα είμαστε παρόντες και σταθεροί στις αξίες μας, ανεξαρτήτως εκλογικού αποτελέσματος, υπερασπιζόμενοι με σθένος την διατήρηση κάθε κοινωνικού αγαθού για όλους τους συμπολίτες μας ανεξαιρέτως!

Δυστυχώς το «όχι μέχρι τέλους» που υπερασπιστήκαμε με όλες μας τις δυνάμεις ανοιχτά και ξεκάθαρα, δεν πήρε την ενωτική μορφή που αναμέναμε, όχι μόνο εμείς, αλλά και μεγάλο μέρος της κοινωνίας, με την δημιουργία ενός ευρύτερου αντι-μνημονιακού  μετώπου, το οποίο θα ήταν ο αντιπρόσωπος του 61% του δημοψηφίσματος, και με σημαντικά ποσοστά μέσα στην βουλή, βοηθώντας στην ανατροπή των μνημονικών πολιτικών και των καταστροφικών αποτελεσμάτων τους για το λαό μας.

Οι ευθύνες βαραίνουν όλες ανεξαιρέτως τις λεγόμενες αντι-μνημονικές δυνάμεις, οι οποίες για άλλη μια φορά δεν μπόρεσαν να κάνουν ένα-δυο βήματα πίσω η καθεμιά, για να κάνουμε άλμα προς τα εμπρός!

Επόμενη τακτική μας συνέλευση την Δευτέρα14-09-2015 και ώρα 20.00 στα γραφεία της Β ΕΛΜΕ.