«Στο Φως του Φεγγαριού» | Αρχαίο θέατρο Στράτου 29/8/2015

«Στο Φως του Φεγγαριού» | Αρχαίο θέατρο Στράτου 29/8/2015

Ο Δήμος Αγρινίου και η ΛΣΤ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων συνδιοργανώνουν συναυλία του συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου και της Φωτεινής Δάρρα στο Αρχαίο θέατρο Στράτου το Σάββατο, 29/8/2015, το βράδυ της αυγουστιάτικης πανσελήνου.

Οι δυο καλλιτέχνες μοιράζονται τη σκηνή με τα τραγούδια τους καθώς αλλά και την παγκόσμια μουσική σκηνή. Δύο καλλιτέχνες που, όπου βρεθούν, αφήνουν τις καλύτερες αναμνήσεις.

Αναγνωρισμένη δημόσια από την Τζένη Βάνου ως η συνεχίστρια της, η Φωτεινή Δάρρα παρουσιάζει ένα ρεσιτάλ από όλο το φάσμα των σπάνιων φωνητικών δυνατοτήτων της. Μούσα του Δημήτρη Παπαδημητρίου και σύγχρονη μούσα του Μίκη Θεοδωράκη, δισκογραφική ερμηνεύτρια του Νίκου Μαμαγκάκη και του Μίμη Πλέσσα. Έχει συνεργαστεί επί σκηνής με μερικούς από τους σπουδαιότερους δημιουργούς και ερμηνευτές κερδίζοντας την αγάπη και το σεβασμό του κόσμου. Ένα πλούσιο και εξαιρετικών φωνητικών και ερμηνευτικών απαιτήσεων πρόγραμμα, που καταλήγει σε ένα συμμετοχικό γλέντι με το κοινό.

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου με 15 διεθνή και ελληνικά βραβεία μουσικής έχει χαρακτηριστεί ως ένας επάξιος συνεχιστής της παράδοσης των μεγάλων Ελλήνων συνθετών έχοντας κάποιους από τους σημαντικότερους δίσκους της τελευταίας 30ετίας! Έχει μελοποιήσει τους μεγάλους μας έλληνες ποιητές και στιχουργούς αποσπώντας δεκάδες βραβεία και ξεχωρίζοντας στο κοινό.

To Σάββατο, 29/8/2015 στο Αρχαίο Θέατρο Στράτου, συνοδεύει ο ίδιος στο πιάνο τη μούσα του με 4μελή ορχήστρα σε δικά του τραγούδια. Θα ακουστούν και άλλα τραγούδια, ελληνικά και ξένα, με τη μοναδική πινελιά των ξεχωριστών αυτών καλλιτεχνών.
Μια συναυλία που ισορροπεί την ποιότητα της δημιουργίας με τη διασκέδαση της ζωντανής ακρόασης!

Είσοδος Ελεύεθερη