Διακρίσεις για τη Θεατρική Ομάδα Αιτωλικού

Διακρίσεις για τη Θεατρική Ομάδα Αιτωλικού

  • |

Η Θεατρική Ομάδα Αιτωλικού, του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου “το Αιτωλικό” είχε προκριθεί μεταξύ άλλων στις 10 συμμετέχουσες ομάδες για το 13ο Θεατρικό Φεστιβάλ της Κορίνθου καθώς και στους 29ους Θεατρικούς Αγώνες Ερασιτεχνικών Ομάδων του Δήμου Ζωγράφου, όπου τη Δευτέρα 3 Αυγούστου και την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα, παρουσίασε το έργο του Ντάριο Φο, “Ο Τυχαίος Θάνατος Ενός Αναρχικού” σε σκηνοθεσία Διονυσίας Ολιβώτου.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

Όντας ανάμεσα στις Ομάδες που βραβεύτηκαν απέσπασε δύο σημαντικά βραβεία στην Κόρινθο και ένα στο Ζωγράφο. Η Θεατρική Ομάδα Αιτωλικού απέσπασε το ΒΡΑΒΕΙΟ Γ΄ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ και το ΒΡΑΒΕΙΟ Β΄ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ (το οποίο αποδόθηκε στο Μελέτη Πατρινό για το ρόλο του “Διοικητή”) στο Φεστιβάλ της Κορίνθου, και το ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΟΥ στο Φεστιβάλ του Ζωγράφου. Επίσης αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ν. Ευαγγελινός προτάθηκε ως υποψήφιος για τον Α’ ανδρικό ρόλο στον ρόλο του «Τρελού».

Το “μικρό” Αιτωλικό και η Θεατρική του Ομάδα κατάφερε να διακριθεί μεταξύ πολλών αξιόλογων Ερασιτεχνικών Θεατρικών Ομάδων στα πολυετή και σημαντικά φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου που υπάρχουν στην Ελλάδα, εκπροσωπώντας τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Το Αιτωλικό” και το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος και να συγχαρούμε τους υπεύθυνους και του Δήμου Κορίνθου, αλλά και του Δήμου Ζωγράφου για την άψογη διοργάνωση και τη θερμή φιλοξενία τους.

Η Θεατρική Ομάδα Αιτωλικού Πολ. & Μορφ. Συλλόγου “Το Αιτωλικό” θα συνεχίσει να δίνει “μάχες” πάντα με αγάπη και σεβασμό προς το ερασιτεχνικό θέατρο!

Η Θεατρική μας ομάδα (μικροί και μεγάλοι), από Δευτέρα 5 Οκτώβρη (και κάθε Δευτέρα) ξεκινάει αναζωογονημένη, με πλούσιες εμπειρίες και όρεξη, το νέο κύκλο μαθημάτων θεατρικής αγωγής και ετοιμάζεται για νέες θεατρικές “περιπέτειες” αυτή τη χρονιά!