Παρατείνεται η συγκέντρωση της βοήθειας για τον Δήμο Μάνδρας από τον Δήμο Αγρινίου

Παρατείνεται η συγκέντρωση της βοήθειας για τον Δήμο Μάνδρας από τον Δήμο Αγρινίου

Μετά την μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών,  στην πρωτοβουλία του Δήμου Αγρινίου για αποστολή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στο Δήμο Μάνδρας, παρατείνεται η συγκέντρωση της ανθρωπιστικής βοήθειας. Έτσι, η προσπάθεια  θα συνεχιστεί έως την 1 Δεκεμβρίου 2017 με  τη συγκέντρωση βασικών ειδών πρώτης ανάγκης, κυρίως εμφιαλωμένου νερού, τροφίμων μακράς διάρκειας και θερμαντικών συσκευών.

Σε δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας Κ. Καλαντζής τόνισε: «Οι Αγρινιώτες απέδειξαν για μια ακόμη φορά έμπρακτα την αλληλεγγύη τους και έγιναν μια μεγάλη αγκαλιά για τους κατοίκους της Μάνδρας. Πολίτες όλων των ηλικιών, επιχειρηματίες της πόλης, σύλλογοι και φορείς, από την πρώτη στιγμή, ένωσαν τις δυνάμεις τους και συγκέντρωσαν πολύτιμη βοήθεια για ν΄ ανακουφίσουν τους συμπολίτες μας στη Δυτική Αττική. Θέλουμε να τους ενημερώσουμε ότι την Δευτέρα 27/11/2017 θα γίνει η πρώτη παράδοση της συγκεντρωθείσας βοήθειας στους πληγέντες».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνεχίσουν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 26413 63403, 26410 25392 και 6944535581. Το σημείο συγκέντρωσης των προσφορών παραμένει το Κοινωνικό Παντοπωλείο, Βλαχο