Γλέζος για κυβέρνηση: «Αλλοπρόσαλλη και παραπαίουσα…»

Γλέζος για κυβέρνηση: «Αλλοπρόσαλλη και παραπαίουσα…»

Με μια σκληρή δήλωση ο Μανώλης Γλέζος παίρνει θέση για την υιοθέτηση του Μνημονίου και την επερχόμενη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Γλέζος με την δήλωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα «Ενεργοί Πολίτες», κάνει λόγο για  «αλλοπρόσαλλη και παραπαίουσα στρατηγική της Κυβέρνησης Μαξίμου».

by difernews.gr

Επίσης, ζητεί να μην γίνει η κυβέρνηση της Αριστεράς μια εφταμηνίτικη παρένθεση και ζητεί από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή από τον Αλέξη Τσίπρα να «Σταματήσει να βιάζει τις συνειδήσεις, να σταματήσει να διαγράφει και να καταστρέφει τις ελπίδες και τα οράματα».

ΟΛΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΓΛΕΖΟΥ:

«Να μην αποτελέσει η Αριστερά μια εφταμηνίτικη παρένθεση

Η αλλοπρόσαλλη και παραπαίουσα στρατηγική της Κυβέρνησης Μαξίμου, έχει δημιουργήσει τραγικές καταστάσεις στην ιδεολογική και πολιτική συνείδηση των αγωνιστών.

Ενώ κανένας δεν συμφωνεί με το τρίτο μνημόνιο που δένει και υποδουλώνει χειροπόδαρα το Λαό μας για δεκαετίες ολόκληρες, με τα ψευτοδιλήμματα απελπισίας και τρομολαγνείας που δημιουργεί,βασανίζει τους αγωνιστές, που δεν θέλουν να αποτελέσει η Αριστερά μια εφταμηνίτικη παρένθεση.
Συνέλθετε επιτέλους συναγωνιστές κι σύντροφοι της ηγεσίας του Ενιαίου Κόμματος.

Σταματείστε να βιάζετε τις συνειδήσεις, σταματείστε να διαγράφετε και να καταστρέφετε τις ελπίδες και τα οράματα.

Πριν να είναι πολύ αργά και πριν την λήψη βιαστικών πρωτοβουλιών, ακούστε τη φωνή του Λαού, των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ και συγκαλέσετε μια πλατειά σύσκεψη και παρά τον έντονο διάλογο που θα διεξαχθεί, θα βρεθεί η λύση.

Στη Δημοκρατία, όταν εφαρμόζεται και λειτουργεί, δεν υπάρχουν αδιέξοδα.