Σύγκρουση κορυφής στις 4:00 στο ΣΥΡΙΖΑ

Σύγκρουση κορυφής στις 4:00 στο ΣΥΡΙΖΑ

Η έναρξή της μετατέθηκε κατά δύο ώρες προκειμένου να δώσει το παρών ο Αλέξης Τσίπρας – Τα μέλη της Αριστερής Πλατφόρμας αναμένεται να καταγγείλουν την ηγετική ομάδα και προσωπικά τον πρωθυπουργό ότι ακύρωσαν τον ΣΥΡΙΖΑ

Στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιηθεί η πρώτη σύγκρουση κορυφής του Αλέξη Τσίπρα με τα μέλη της Αριστερής Πλατφόρμας μετά την ανεξαρτητοποίηση 25 βουλευτών που πρόσκεινται στον Παναγιώτη Λαφαζάνη και προχώρησαν στη σύσταση της «Λαϊκής Ενότητας».

Η συνεδρίαση, μάλιστα, αντί για τις 14:00, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, θα πραγματοποιηθεί στις 16:00 προκειμένου σε αυτή να δώσει το παρών και ο Αλέξης Τσίπρας.

Τα μέλη της Αριστερής Πλατφόρμας αναμένεται να καταγγείλουν την ηγετική ομάδα και προσωπικά τον πρωθυπουργό ότι ακύρωσαν τον ΣΥΡΙΖΑ και μετέτρεψαν το κόμμα σε «ουρά αποφάσεων» που λαμβάνονται στο Μαξίμου.

Στην ουσία θα προαναγγείλουν την αποχώρησή τους και θα απευθύνουν κάλεσμα για συγκρότηση πρωτοβουλιών και κινήσεων σε όλη τη χώρα για τον αντιμνημονιακό αγώνα και τη στήριξη του ΟΧΙ.