Συνάντηση Τσακαλώτου – Μοσκοβισί

Συνάντηση Τσακαλώτου – Μοσκοβισί

Ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος θα συναντηθεί σήμερα, Δευτέρα και ώρα 18.15 με τον επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων κ. Πιερ Μοσκοβισί στο Υπουργείο Οικονομικών.

Ο Γάλλος επίτροπος θα συναντηθεί και με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου. Το βράδυ της Δευτέρας, ο επίτροπος θα εκφωνήσει κεντρική ομιλία, κατά τη διάρκεια δείπνου, που οργανώνεται στο πλαίσιο του Συνεδρίου «THE GREEK ECONOMY CONFERENCE» από το Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο (ώρα 20.30, ξενοδοχείο «Athenaeum Intercontinental»).

Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου, ο Επίτροπος Μοσκοβισί, θα συμμετάσχει σε πρόγευμα εργασίας με τον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του ΣΕΒ και αμέσως μετά θα συναντηθεί με την υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου (ώρα 10.15, στο Υπουργείο Εργασίας).

Θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου του Επιτρόπου στα γραφεία της αντιπροσωπείας της Ε.Ε. στην Ελλάδα (ώρα 11.15).

Το πρόγραμμα του κ. Μοσκοβισί στην Αθήνα θα ολοκληρωθεί με επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει στο 7ο Δημοτικό Σχολείο του δήμου Γέρακα (ώρα 14.00, Αισώπου 11Β, Γέρακας), πρότυπο έργου ΣΔΙΤ (Σύμπραξη Δημοσίου & Ιδιωτικού Τομέα), που συγχρηματοδοτείται από την ΕΕ (πρόγραμμα Jessica).