Νέο παραλήρημα Αμβρόσιου για μετανάστες

Νέο παραλήρημα Αμβρόσιου για μετανάστες

  • |

“Απεσταλμένοι κατακτητές” οι μετανάστες

Aκόμη ένα ρατσιστικό παραλήρημα από τον μητροπολίτη Αμβρόσιο. Αυτή τη φορά γράφει ότι η Ευρώπη έχει κατακτηθεί, μιλά για δήθεν μετανάστες που στην πραγματικότητα είναι «απεσταλμένοι κατακτητές» και καταφέρεται με ύβρεις κατά του υφυπουργού Παιδείας, Κώστα Ζουράρι.

Ο Αμβρόσιος κάνει λόγο για κατάκτηση της Ελλάδας από τους δήθεν μετανάστες που στην ουσία είναι «απεσταλμένοι κατακτητές» και υποστηρίζει ότι ήδη άρχισε ο διχασμός του λαού, με αφορμή την ένταξη των προσφυγόπουλων στα σχολεία.

«Εν τω μεταξύ οι δήθεν μετανάστες, στην ουσία όμως απεσταλμένοι κατακτητές, άρχισαν ήδη την εγκληματική δράση τους! Επιτίθενται, κλέβουν, τραυματίζουν ή και φονεύουν αθώους Έλληνες πολίτες.  Παράλληλα το άθεο Κράτος και η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η οποία απροκάλυπτα πλέον προωθεί την αθεΐα, ετοιμάζει πυρετωδώς το μεγάλο Τζαμί στην περιοχή του Βοτανικού! Κτίζεται με χρήματα του Έλληνας φορολογουμένου! Τι και εάν ο Λαός αντιδρά; Η Χριστιανική Ορθόδοξος Εκκλησία βάλλεται, αλλ’ ο Ισλαμισμός ενισχύεται!», γράφει μεταξύ άλλων επικαλούμενος και δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ.

Στη συνέχεια ο μητροπολίτης Αμβρόσιος καταφέρεται εναντίον του υφυπουργού Παιδείας, Κωνσταντίνου Ζουράρι, τον οποίο χαρακτηρίζει πιο «επικίνδυνο άνθρωπο» από τον «άθεο Φίλη», και τον καταγγέλλει ότι «δίνει το… αντί – παράδειγμα, δηλ. το πρότυπο προς αποφυγή, όχι προς μίμηση! Ένας τύπος, που ντύνεται και συμπεριφέρεται σαν λέτσος, κάτι το τελείως ανάρμοστο για το αξίωμα που κατέχει».

«Αιδώς Αμφι…ριε», λέει για τον Κώστα Ζουράρι και αναφέρεται στη δήλωση του υφυπουργού «για τη συμμετοχή του σε παρέλαση Gays, επίσης στο Παρίσι κατά την διάρκεια των σπουδών του εκεί, όπου δέχθηκε τις εκδηλώσεις ενός γιγαντόσωμου άνδρα των… 250 κιλών!»

«Αυτά, λοιπόν, συμβαίνουν στην Χριστιανική Ελλάδα του 21ου αιώνος κάτω από την διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, δηλ. ‘ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΆ ΑΡΙΣΤΕΡΑ’!», γράφει στη συνέχεια και καταλήγει: «Σας ερωτώ: ακόμη δεν αγανακτήσατε; Τότε είσθε άξιοι της τύχης σας! Είσθε ήδη υποδουλωμένοι, σήμερα μεν στον αριστερό ΣΥΡΙΖΑ, αύριο δε στους Μουσουλμάνους Κατακτητές!».

nostimonimar.gr