Το πρώτο «Βeyond Europe camp» στην Ιερισσό

Το πρώτο «Βeyond Europe camp» στην Ιερισσό

Το πρώτο διεθνές κάμπινγκ , «Βeyond Europe camp», που ξεκίνησε προχθές 18 έως τις 25 Αυγούστου στην Ιερισσό πλαισιώνεται από πλήθος πολιτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, ενώ στις 23/8 καλείται διαδήλωση στο βουνό. Σύμφωνα με πληροφορίες από τους διοργανωτές, το « Βeyond Europe Camp» δέχεται όλο και περισσότερες δηλώσεις συμμετοχής, καθημερινά, από ακτιβιστές, συλλογικότητες και οργανώσεις που προέρχονται μέχρι στιγμής από τουλάχιστον, 15 χώρες.

  • Διεθνές Αντιεξουσιαστικό δίκτυο ενάντια στον καπιταλισμό

«Το κάλεσμα απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν με την παρουσία τους να ενισχύσουν τον αγώνα για «Γη και Ελευθερία», ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στην περιοχή και στα καταστροφικά σχέδια του κεφαλαίου», αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση οι διοργανωτές και συνεχίζουν: «Καλούμε άτομα και συλλογικότητες να συμμετέχουν στις πολιτικές και πολιτισμικές εκδηλώσεις, καθώς και στη διαδήλωση που ετοιμάζεται στην «απαγορευμένη ζώνη» σε συνεργασία με τους κατοίκους της περιοχής.

Για εμάς, το νόημα της ζωής είναι ο διεθνής κοινός τόπος των αγώνων για την απελευθέρωση των ανθρώπων από την τυραννία του αδηφάγου καπιταλισμού και την ηγεμονία του κράτους και των αφεντικών.

Σε μια τόσο κρίσιμη συγκυρία, σας καλούμε να δώσουμε όλοι μαζί μία ανάσα ελευθερίας σε έναν αγώνα που η εξέλιξή του θα αποτελέσει το φάρο της πορείας πολλών άλλων αγώνων στην Ελλάδα»

ΚΙΝΗΜΑΤΑ - BEYOND EUROPE CAMP