Στο ίδιο κόμμα αρχηγοί;

Στο ίδιο κόμμα αρχηγοί;

Ότι γίνονται διεργασίες, γίνονται… και όπου υπάρχει φωτιά βγαίνει και καπνός. Προς το παρόν εμείς βλέπουμε μόνο τον καπνό! Να δείτε, που μόλις «φουντώσει λίγο, θα δούμε και την φωτιά. Ήδη τα προσανάμματα έχουν «αρπάξει» – αν και πολλοί πιστεύουν, ότι «κάηκαν» κιόλας.

  • Γράφει και υπογράφει… Ο οφθαλμός ος τα πανθ’ ορά

Σύμφωνα με όσα λένε οι πληροφορίες η Αριστερή Πλατφόρμα δεν θα αρκεσθεί σε αναλύσεις και θεωρίες. Κεντρικά πρόσωπα και συνιδρυτές της νέας πολιτικής κίνησης, που θα έχει ως βασικό κορμό την Αριστερή Πλατφόρμα, «φέρονται» να είναι («Φέρονται». Τι λέξη κι αυτή! Λες και βγήκε από αστυνομικό δελτίο είναι) ο Αλέκος Αλαβάνος και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Τώρα βέβαια οι φήμες το πάνε και παραπέρα: Όπως έχει συμφωνηθεί, λένε, αρχηγός του νέου κόμματος θα είναι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ενώ ο Αλέκος Αλαβάνος θα έχει μια θέση αντίστοιχη με αυτή του Προέδρου και παράλληλα θα έχει τον βασικό ρόλο στην διαμόρφωση της ιδεολογικής πλατφόρμας πάνω στο οποίο θα δομηθεί η προσπάθεια.

Κεντρικό πολιτικό ρόλο στην νέα αυτή κίνηση οι δύο συνιδρυτές επιφυλάσσουν στην Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία συνεχίζει να διατηρεί πολύ σημαντικά ερείσματα στις τάξεις του αντιμνημονιακού στρατοπέδου, αφού της αναγνωρίζεται η πολιτική συνέπεια και η μαχητικότητα της.

Το μεγάλο ερωτηματικό είναι ΑΝ θα ενταχθεί στην νέα αυτή προσπάθεια και ο Ανδρουλάκης, έτσι ώστε να συμπληρωθεί η τρόικα των «παιδιών του Φλωράκη που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία.

photo: thetoc.gr