Ε όχι πάλι τρίτος ο Δημήτρης!!!

Ε όχι πάλι τρίτος ο Δημήτρης!!!

Δεν μπορώ να είμαι βέβαιος, αν το πένθος ταιριάζει στην Ηλέκτρα, αλλά απ’ ό,τι μαθαίνω, στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν, ότι η τρίτη θέση ταιριάζει στον Τραπεζιώτη.

  • του left

Τώρα, όπως και να το δεις αυτό, τον συνειρμό θες δε θες, θα τον κάνεις. Γιατί, όπως λέει κι ο λαός, «τι είναι ο κάβουρας, τι είναι το ζουμί του». Και επειδή εμείς δεν είμαστε εδώ για να βάζουμε μόνο τα ερωτήματα, αλλά κυρίως να δίνουμε τις απαντήσεις, θα σας ενημερώσουμε ότι ο κάβουρας είναι καρκινοειδές μαλακόστρακο της τάξης των Δεκαπόδων και της υποτάξεως των βραχύουρων… και κάθε φορά που βράζει στο ζουμί του κάνει ωραία καβουρόσουπα.

Γι΄αυτό Μήτσο, μην πας. Στην έχουνε στημένη. θα τρέξεις από  ‘δώ κι από ‘κει, μπας και βγεις. κι ώσπου να πεις τη φράση «Παναιτώλια γη», θα πλακώσει ο Βαρεμένος και θα την κάνει την αποψίλωση. Άλλωστε η τρίτη θέση μπορεί να είναι τιμητική, αλλά εσύ που ήδη είσαι σ΄αυτή ξέρεις πολύ καλά, ότι για τους τρίτους «τζάμπα καίει η λάμπα».

Πάντως, όσο περνάει από το χέρι μας, εμείς αυτό δεν θα το επιτρέψουμε να σου συμβεί. άκου τρίτος ο Μήτσος!!! Ή πρώτος ή πουθενά.