JORDAN: “ΔΥΟ SUPERTEAMS ΚΑΙ 28… ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ”

JORDAN: “ΔΥΟ SUPERTEAMS ΚΑΙ 28… ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ”

  • |

Οι Super Teams είναι η μόδα της εποχής στο ΝΒΑ. Όλο και περισσότερες ομάδες προσπαθούν να ακολουθήσουν το παράδειγμα των Warriors, μαζεύοντας σταρ. Βέβαια, οι σταρ είναι συγκεκριμένοι και οι ομάδες είναι 30, οπότε κάποιες από αυτές δεν είναι τόσο τυχερές. Και αυτό ακριβώς θέλησε να επισημάνει ο Michael Jordan όταν ρωτήθηκε επί του θέματος σε συνέντευξη που παραχώρησε. Ποια είναι λοιπόν η άποψη του “Air” – ο οποίος τυγχάνει να είναι και ο ιδιοκτήτης των Hornets – επί του θέματος; Ιδού:

“Νομίζω ότι όλη αυτή η τάση θα “πληγώσει” την λίστα σε επίπεδο ανταγωνισμού. Θα φτάσουμε στο σημείο να έχουμε μία-δύο ομάδες που θα είναι σπουδαίες και άλλες 28 ομάδες που θα είναι σκουπίδια ή απλώς θα δυσκολευτούν να επιζήσυν σε επίπεδο business”.

Πρόκειται αν μη τι άλλο για μία άποψη που θα συζητηθεί αρκετά. Αξίζει βέβαια να αναφερθεί ότι η άποψη του Jordan έχει ενδιαφέρον για έναν απλό λόγο: Είναι η άποψη ενός ιδιοκτήτη μίας ομάδας που αγωνίζεται σε μικρή αγορά και δυσκολεύεται να προσεγγίσει κάποιον σταρ και θέλησε να εκφράσει τον προβληματισμό του.

πηγη:nba hellas