ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙ ΦΕΤΟΣ Ο HAYWARD

ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙ ΦΕΤΟΣ Ο HAYWARD

  • |

Ο Gordon Hayward υποβλήθηκε σε εγχείριση στον αστράγαλο, με τον μάνατζέρ του να δηλώνει πως εκτός απροόπτου ο All Star forward θα χάσει την σεζόν.

Το κακό σενάριο φαίνεται να επιβεβαιώνεται για τους Celtics. O Gordon Hayward υποβλήθηκσε σε εγχείριση στον λαβωμένο του αριστερό αστράγαλο – στον οποίο υπέστη εξάρθρωση και κάταγμα κνήμης στο 5ο λεπτό του αγώνα με τους Cavs στην πρεμιέρα του ΝΒΑ – και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα χάσει όλη την σεζόν. Την είδηση έκανε γνωστή ο μάνατζερ του All Star guard/forward, Mark Bartelstein, με δηλώσεις του στο ESPN.

O τεχνικός των Celtics, Brad Stevens, δήλωσε ότι η ψυχολογία του Hayward είναι κάκιστη, εξηγώντας ωστόσο ότι ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι “εκτός από τον σωματικό πόνο νομίζω ότι αισθάνεται διπλό συναισθηματικό πόνο επειδή δούλεψε πολύ σκληρά για να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην Βοστώνη. Αυτό είναι όμως απλώς ένα εμπόδιο για αυτόν. Θα αναρρώσει πλήρως. Ξέρουμε ότι θα έχει και δύσκολες ημέρες μπροστά του, αλλά ελπίζουμε να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Είναι δύσκολο όμως για αυτόν”.

Οι Celtics δεν έχουν αποφασίσει ακόμα με ποιον τρόπο θα καλύψουν το κενό του Hayward και αν θα προχωρήσουν σε κάποια ανταλλαγή ή απόκτηση ενός free agent. Προς το παρόν έφεραν τον Jabari Bird από την ομάδα τους στην G-League, ο οποίος είχε υπογράψει two-way συμβόλαιο με τους “Κέλτες” πριν από την έναρξη της σεζόν.