Θρυλική εμφάνιση κόντρα στην Μπάρτσα

Θρυλική εμφάνιση κόντρα στην Μπάρτσα

  • |

Με «φύλακα-άγγελο» τον Προτό, οι «ερυθρόλευκοι» απέσπασαν λευκή ισοπαλία από τη φορμαρισμένη Μπαρτσελόνα. Οι παίκτες του Ολυμπιακού εμφανίστηκαν ψυχωμένοι και με εξαιρετική αμυντική λειτουργία σταμάτησαν τους αστέρες της καταλανικής ομάδας.

Στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» η ομάδα του Πειραιά κατάφερε να πάρει τον πρώτο της βαθμό στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και έμεινε «ζωντανή» στην προσπάθεια για πρόκριση στο Europa League καθώς στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου η Σπόρτινγκ Λισαβόνας αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Γιουβέντους (1-1).

Οι «ερυθρόλευκοι» κράτησαν την Μπαρτσελόνα στο μηδέν και αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό ήταν το πρώτο 90λεπτο μετά από 48 ματς της ισπανικής ομάδας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση που δεν καταφέρνει να «κουνήσει» το πλεκτό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Προτό, Ομάρ, Ενγκελς, Μποτία, Κούτρης, Ρομαό, Ταχτσίδης, Οφόε (75′ Ζιλέ), Φιγκέιρας, Καρσελά (79′ Πάρντο), Φορτούνης (84′ Τζούρτζεβιτς)
Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στένγκεν, Σεμέδο, Μασεράνο, Ουμτιτί, Αλμπα, Παουλίνιο (62′ Ράκιτιτς), Μπούσκετς, Σέρχι Ρομπέρτο (45′ Ντελοφέου), Σουάρεθ, Μέσι, Σουάρες

www.efsyn.gr