ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΓΙΑ BUCKS ΣΤΟ DALLAS, ΡΕΚΟΡ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ

ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΓΙΑ BUCKS ΣΤΟ DALLAS, ΡΕΚΟΡ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ

  • |

Οι Bucks πήγαν στο Dallas μετρώντας 4 σερί νίκες, νιώθοντας καλά για τους εαυτούς τους, όντες έτοιμοι να αντιμετωπίσουν μία ομάδα που μετρούσε 4 σερί ήττες. Αυτή ωστόσο δεν έμελλε να είναι η βραδιά τους. Τουναντίον, ήταν η βραδιά των Mavericks, οι οποίοι έκαναν… πάρτι κόντρα στους Bucks, συντρίβοντάς τους με 111-79, έχοντας 19/38 τρίποντα, με τα 19 τρίποντα να αποτελούν την καλύτερη επίδοση στην ιστορία της ομάδας στην κανονική περίοδο!

 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δυσκολεύτηκε πολύ είναι αλήθεια από την άμυνα του Dallas, που κατάφερε να τον κρατήσει μακριά από το “ζωγραφιστό”. Ακόμα κι έτσι, όμως, κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα με 24 πόντους με 7/20 σουτ και 9/13 βολές, έχοντας ακόμα 17 ριμπαόυντ (ρεκόρ καριέρας), 2 ασίστ και 3 κλεψίματα. Την ίδια στιγμή ωστόσο το χείρότερο για τους Bucks ότι πέρα από τον Γιάννη και τον Khris Middleton (23 πόντοι) κανένας άλλος παίκτης της ομάδας δεν σημείωσε περισσότερους από 8 πόντους.

 

Για τους Mavericks, o Wesley Matthews είχε 22 πόντους, με τον J.J Barea να προσθέτει 20 πόντους και τον Harrison Barnes 18 πόντους, σε μία βραδιά που στο Dallas πραγματικά το χάρηκαν με την ψυχή τους. Δεν γινόταν εξάλλου διαφορετικά, αφού αυτή ήταν μόλις η 3η νίκη της ομάδας σε 17 παιχνίδια.

 

Φάνηκε από νωρίς
 

Οι Mavericks έδειξαν από το ξεκίνημα του αγώνα ότι πατάνε καλύτερα στο παρκέ. Σταδικά λοιπόν πάτησαν γκάζι, κλείνοντας την πρώτη περίοδο προηγούμενοι με 33-24, ενώ το τέλος του πρώτου ημιχρόνου τους βρήκε να προηγούνται με 56-43. Και δεν είχαν τελειώσει ακόμα.

 

Στην τρίτη περίοδο το Dallas συνέχισε στο ίδιο τέμπο και σκοράροντας συνεχώς από την περιφέρεια κατάφερε να ξεφύγει με 82-61. Ήταν ξεκάθαρο πλέον ότι οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο, κάτι που αποδείχθηκε περίτρανα και στην τέταρτη περίοδο, όπου η διαφορά απλώς συνέχισε να έχει ανοδικές τάσεις, φτάνοντας λίγο πριν το τέλος ακόμα και τους 32 πόντους (107-75), με τους Mavs να φτάνουν τελικά σε μία εύκολη νίκη.

πηγή:sport24