Εγκαίνια Φασιανού στη Ναύπακτο

Εγκαίνια Φασιανού στη Ναύπακτο

  • |

Την ευκαιρία να δουν από κοντά μέρος της πολύ μεγάλης δουλειάς του γνωστού ζωγράφου Α.Φασιανού,έχουν Ναυπάκτιοι και μη από τις 13-22 Αυγούστου 2015 στο Φετιχέ Τζαμί,στο λιμάνι της Ναυπάκτου.

Ο γνωστός ζωγράφος με την ανθρωποκεντρική του πινελιά πάνω στον καμβά,με την ξεχωριστή του τεχνική που τον κατατάσσει στους κορυφαίους μοντέρνους ζωγράφους της χώρας,εκθέτει μέρος των έργων του υπό την αιγίδα της εφορείας αρχαιοτήτων Αιτωλ/νίας-Λευκάδας και της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. μέχρι της 22 Αυγούστου.

Χθες ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης,παρευρέθηκαν εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγ.Βλασίου,ο δήμαρχος Ναυπακτίας Τ.Λουκόπουλος,ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γ.Σαμαντάς ο πολιτευτής της Ν.Δ.Χρ.Παΐσιος,ο αντιδήμαρχος πολιτισμού του δήμου,ο πρόεδρος του συνδέσμου διαχείρησης 1ης ΓΕΝ Αιτωλ/νίας Χρ.Σαλαμούρας,μέλη του δημοτικού συμβουλίου και πλήθος επισκεπτών φίλων της τέχνης

Να σημειωθεί ότι παράλληλα με τα έργα του γνωστού καλλιτέχνη,θα εκτίθεται και φιλοτελική συλλογή γραμματοσήμων του συντοπίτη μας Φώτη Μόσχου που έχουν ως θέμα,έργα του γνωστού ζωγράφου Α.Φασιανού και είχαν κυκλοφορήσει τα ΕΛ.ΤΑ.

Πηγή: nafpaktianews.gr | Φωτογραφία: lepantomag