Ορεινή ποδηλασία και δρόμου Στην Άνω Χώρα Ναυπακτίας

Ορεινή ποδηλασία και δρόμου Στην Άνω Χώρα Ναυπακτίας

  • |

Απομένουν λίγες ημέρες για το επόμενο μεγάλο ραντεβού για τους φίλους της ορεινής και δρόμου ποδηλασίας, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την περιοχή της Ναυπακτίας, στην πανέμορφη περιοχή της Άνω Χώρας.

Οι φανατικοί φίλοι της αγώνα αναμένεται να δώσουν και φέτος, για 7η συνεχή χρονιά, εντυπωσιακό παρών, στον αγώνα που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 26 & 27 Αυγούστου, σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Ορεινής Ναυπακτίας.

Διοργανώτρια είναι η Μη κερδοσκοπική Οργάνωση Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Πράσινο+Μπλε, στην προσπάθεια ανάδειξης της φυσικής ομορφιάς της Ορεινής Ναυπακτίας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Δήμο Ναυπακτίας, προσκαλούν τους φίλους της ποδηλασίας σε έναν καθιερωμένο και καταξιωμένο αγώνα, σε μια πανέμορφη τοποθεσία.

Χορηγοί: VOLVO Cross Country, Arla protein milk, Alcatel, ΦΑΓΕ, Lurpak, Νέα Οδός, Υποστηρικτές: Σκλαβενίτης, Μέλισσα, Advance travel, Depend sports, Ideal, Shimano, Scott, Kenda, Cube, Zelvegian.
Συνεργαζόμενοι: Κέντρο Υγείας Άνω Χώρας, Δασαρχείο, Τροχαία, Πυροσβεστική Ναυπάκτου, η ομάδα διάσωσης Μεσολογγίου ΕΟΕΔ, η ομάδα mtbXepert στη σήμανση των χωμάτινων διαδρομών και την ηλεκτρονική χρονομέτρηση των αγώνων, καθώς και η τοπική κοινότητα Άνω Χώρας.

Το Σάββατο 26/08/2016, στις 18:00 θα διεξαχθεί ο αγώνας δρόμου 35 χλμ. και την Κυριακή 27/08, στις 10:30 π.μ. οι δύο αγώνες ορεινής ποδηλασίας απόστασης 26 χλμ. (μικρή διαδρομή) και 40 χλμ. (μεγάλη διαδρομή). Επίσης την Κυριακή 27/08 (10:30) θα υλοποιείτε το Junior bike από 4-9 ετών στην πλατεία της εκκλησίας, ενώ θα έχει προηγηθεί το “Αντάμωμα” το προηγούμενο βράδυ (21:00), στην κεντρική πλατεία της Άνω Χώρας με φιλέματα μεταξύ των αγωνιζόμενων, των επισκεπτών και των κατοίκων.

Οι δηλώσεις συμμετοχής, έως τις 14 Αυγούστου, στις 24:00, γίνονται στο επίσημο site του αγώνα, το www.bike.prasinomple.gr  και για video κλικ ΕΔΩ

«Ένας τόπος που αξίζει να γνωρίσεις»

Η Ορεινή Ναυπακτία, είναι πράγματι μια περιοχή πολύ ιδιαίτερη και μοναδική, από τους ομορφότερους τόπους της Ελλάδας κατάλληλος και για χειμερινές αλλά και για καλοκαιρινές αποδράσεις. «Ένας τόπος που αξίζει να γνωρίσεις». Ένας τόπος με παράδοση, φιλόξενος με άπλετη φυσική ομορφιά, που αξίζει να επισκεφθείς και να γνωρίσεις. Σε υψόμετρο 1100 μ. σε απόσταση 55 χλμ. από τη Ναύπακτο και 270 χλμ από την Αθήνα.