Οι εραστές της παράγκας, του τσίγκου και της τάβλας ξαναχτύπησαν.

Οι εραστές της παράγκας, του τσίγκου και της τάβλας ξαναχτύπησαν.

  • |

Η Α.Δ.Κ.Ν. ως νοσταλγός του παρελθόντος, βρήκε ψεγάδια στην δημοπρασία για την έκθεση NOSTOS και τα παζάρια. Δεν το λέει καθαρά αλλά νοσταλγεί το καθεστώς της πλήρους παρανομίας, όταν τα παζάρια διεξάγονταν χωρίς σχεδόν καμία αδειοδότηση, χωρίς πυροπροστασία, χωρίς στατικό έλεγχο, χωρίς περιβαλλοντικές αδειοδοτήσεις   και σε συνθήκες παζαριού στο Μπαγκλαντές.

Φέτος η κατασκευή της τέντας θα έχει όλες τις αδειοδοτήσεις, ο κατασκευαστής της επιλέχθηκε με δημοπρασία και με κόστος αρκετά μικρότερο από τις προηγούμενες φορές.

Τους πείραξε όμως ότι στην διακήρυξη απαιτούσαμε οι υποψήφιοι κατασκευαστές να έχουν 10ετή εμπειρία και αποδεδειγμένη συνεργασία με δήμους  και οργανισμούς στο παρελθόν. Στους συγκεκριμένους όρους της διακήρυξης που δόθηκαν στη δημοσιότητα πριν την δημοπρασία, κανείς δεν έφερε αντίρρηση, κανείς δεν έκανε ένσταση όπως  είχε δικαίωμα.

Τώρα λοιπόν που μπαίνουμε στην τελική ευθεία, που διαφαίνεται άλλη μια πετυχημένη χρονιά για την NOSTOS και τα παζάρια, τώρα που η Ναύπακτος ετοιμάζεται να υποδεχθεί 10δες Δήμους και Περιφέρειες, επιχειρήσεις και επαγγελματίες του τουρισμού απ΄ όλον τον κόσμο, κάτι πρέπει να βρουν να πουν.

Τους πείραξε ότι με την διακήρυξη , εξασφαλίζουμε την ποιότητα της διοργάνωσης και  αποτρέπουμε τον κίνδυνο να ξαναγυρίσουμε στα τσαντίρια ή στον τσίγκο και την τάβλα.

Ακολουθήσαμε όλη την νόμιμη διαδικασία εξασφαλίσαμε τα συμφέροντα του Δήμου με τον καλύτερο   τρόπο.

Το παρελθόν της διοργάνωσης δεν θα επιστρέψει, τουλάχιστον όσο εμείς διοικούμε τον Δήμο.

Και μια τελευταία υπενθύμιση στους νοσταλγούς του παρελθόντος και αγαπητούς φίλους και συμπολίτες της Α.Δ.Κ.Ν.. η λέξη ¨ΝΟΜΙΜΟΝ¨ είναι  η ίδια είτε την διαβάζεις από αριστερά προς τα δεξιά είτε ανάποδα.

Ας μην την χρησιμοποιούν λοιπόν όποτε και όπως θέλουν , το παρελθόν δεν τους βοηθάει.