Μήνυμα του υποψηφίου προέδρου ΝΟΔΕ Αιτω/νίας Αναστάσιου Σκαρμούτσου

Μήνυμα του υποψηφίου προέδρου ΝΟΔΕ Αιτω/νίας Αναστάσιου Σκαρμούτσου

  • |

Η γιορτή δημοκρατίας της μεγάλης παράταξής μας συνεχίζεται! Προηγήθηκανπανελλαδικά, οι επιτυχημένες εκλογικές διαδικασίες της Κυριακής 3 Απριλίου για την ανάδειξη Προέδρων ΔΗΜ.Τ.Ο., Συμβουλίων Τοπικών Οργανώσεων, Προέδρων ΟΝΝΕΔ και Εκλεκτόρων για το προσεχές Συνέδριό μας.

Την Κυριακή 17 Απριλίου 2016,  ψηφίζουμε για Προέδρους Νομαρχιακών Διοικήσεων. Στις εκλογές αυτές, δηλώνω παρών ως υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας.

Πεπεισμένος για την τόλμη, την αποφασιστικότητα και προπαντός την ειλικρινή ανανεωτική και εκσυγχρονιστικήδιάθεση του νέου και ελπιδοφόρου προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη, μπαίνω σε μια ακόμη εκλογική διαδικασία, με τελικό και αδιαμφισβήτητο νικητή την ενότητα και την προοπτική θριάμβου της ιστορικής παράταξης της Νέας Δημοκρατίας.

Τα χρονικά περιθώρια για εφησυχασμό δεν υπάρχουν.  Από την επομένη των εσωτερικών εκλογών   ξεκινάμια ακόμη μάχη, ένας αγώνας ενάντια στη μιζέρια, την εσωστρέφεια και την πολιτική κακοδαιμονία των καιρών, που οδήγησαν στην κοινωνική, οικονομική και αξιακή τραγωδία που βιώνουμε ως λαός τα τελευταία έξι χρόνια της κρίσης.

Γνωρίζω καλά τη δυσκολία και την ευθύνη του εγχειρήματος που αναλαμβάνω. Είμαι όμως πανέτοιμος και αποφασισμένος. Θα βαδίσω το δρόμο του έντιμου πολιτικού εσωκομματικού αγώνα, με οδοδείκτη αλάθευτο τις αξίες και τις πολιτικές παρακαταθήκες, με τις οποίες γαλουχήθηκα στη Νέα Δημοκρατία από όλες τις θέσεις που αξιώθηκα να υπηρετήσω και με εμπιστεύτηκαν, κατά καιρούς, με την ψήφο τους οι άξιοι συμπορευτές μου στην παράταξη.

Οι δύσκολοι καιροί που διανύουμε, πέρα από υπευθυνότητα και σοβαρότητα, απαιτούν ηρεμία, νηφαλιότητα, ψυχραιμία, γνώση, εμπειρία, διάθεση εποικοδομητικής συνεργασίας, αλλά και ρήξεις όπου διακυβεύονται σημαντικά εθνικά και τοπικά  θέματα. Απαιτούν κυρίως, ουσιαστικό και παραγωγικό πολιτικό λόγο, με προτάσεις ρεαλιστικές και υλοποιήσιμες, για τα φλέγοντα προβλήματα του μέσου Έλληνα, όπως η ανεργία και η οικονομική καχεξία. Απαιτούν επιχειρήματα κι όχι άγονες κραυγές λαϊκισμού και δημαγωγίας.

Η πολυετής πολιτική εμπειρία μου αποτελεί επιπλέονμια ακόμη διαβεβαίωση προς τους Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες εκλέκτορες που θα αποφασίσουν να στηρίξουν την υποψηφιότητά μου την προσεχή Κυριακή με την ψήφο τους. Πιστεύω και θέλω να τους εκπροσωπήσω άξια από τη θέση του Προέδρου της ΝΟΔΕ.

Με αυτές τις δεσμεύσεις, καλώ όλους σε έναν ωραίο και έντιμο πολιτικό αγώνα, που θα αντιπροσωπεύει την γενικότερη πολιτική φιλοσοφία της παράταξής μας, η οποία σύντομα θα κληθεί από τον ελληνικό λαό να οδηγήσει τη χώρα ενωμένη και με ασφάλεια στο πολιτικό της αύριο!

Σας ευχαριστώ