Λεβέντης: Ο Τσίπρας φαίνεται ότι έχει γίνει… Πασοκτζής!

Λεβέντης: Ο Τσίπρας φαίνεται ότι έχει γίνει… Πασοκτζής!

  • |

Επιμένει στη λύση της οικουμενικής κυβέρνησης ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ενώ ενθυμούμενος στη δήλωση Τσίπρα ότι είναι αστεία μία τέτοια συζήτηση, απάντησε: «Φαίνεται ότι ο κ. Πρωθυπουργός δεν είναι αριστερός αλλά Πασοκτζής αν θεωρεί αστείες τις συζητήσεις για οικουμενική κυβέρνηση»

Μιλώντας στο Mega, ο κ. Λεβέντης επανέλαβε, επίσης, ότι ο λόγος που ο Αλέξης Τσίπρας αποκηρύσσει την οικουμενική είναι για τους θερμοκέφαλους και τους βολεμένους του συστήματος ΠΑΣΟΚ που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ. «Πήγε στην Ευρώπη, ξέρει ότι θέλει οικουμενική κυβέρνηση, δεν μπορεί να λέει αυτά τα πράγματα» συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

«Η Πασοκική λογική και η καρέκλα απορρόφησαν τον Τσίπρα, αν αυτά που λέει δεν τα λέει απλά για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, γιατί μπορεί κάποιος πολιτικός σε μία συνέντευξη να πει κάποιες υπερβολές για να κλείσει σενάρια» τόνισε ο Βασίλης Λεβέντης, ενώ πρόσθεσε πως «περιμένω την εκλογή νέου προέδρου της ΝΔ για να συναντήσω και αυτόν και τον Τσίπρα και να τους προτείνω οικουμενική».

«Ο Φλαμπουράρης δεν μου έχει ζητήσει να στηρίξω την κυβέρνηση με τους 9 βουλευτές μου» επέμεινε ο κ. Λεβέντης συμπληρώνοντας ότι ο υπουργός Επικρατείας τον ακούει όταν μιλά για οικουμενική αλλά δεν απαντάει.

Αναφορικά με τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ο κ. Λεβέντης την χαρακτήρισε «παρά φύσιν» και ανέφερε ότι ο κ. Καμμένος έχει δώσει όλες τις πρωτοβουλίες στα οικονομικά και πετάγεται και βγάζει άναρθρες κραυγές στα εθνικιστικά και πρόσθεσε ότι αν δεν είχε αριθμητικά την ανάγκη ο κ. Τσίπρας δεν θα πήγαινε ποτέ να συνεργαστεί με τους ΑΝΕΛ.

«Μία συνεργασία που έχει ένας το αποκλειστικό δικαίωμα να κάνει ότι θέλει και ο άλλος παίρνει δύο – τρία υπουργεία και σιωπά είναι εξαιρετική για τον κ. Τσίπρα» σημείωσε.