Συνέντευξη Τσίπρα (Βίντεο) – Εικόνα διάλυσης ο ΣΥΡΙΖΑ (Βίντεο)

Συνέντευξη Τσίπρα (Βίντεο) – Εικόνα διάλυσης ο ΣΥΡΙΖΑ (Βίντεο)

  • |
Η εγωπάθεια του Βαρουφάκη φαίνεται ότι «κόλλησε» και τον Τσίπρα και αυτό ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά της συνέντευξης που έδωσε σήμερα στη δημοσιογράφο Σοφία Παπαϊωάννου,για την τηλεόραση του Αλφα.
Κάποιος πρέπει να πει στον Α. Τσίπρα ότι αν θέλει να εμφανίζεται σαν ηγέτης αριστερού κόμματος πρέπει να χρησιμοποιεί το «εμείς» και όχι το «εγώ».Από κει και πέρα δεν έβγαλε καμιά είδηση και τα λεγόμενα του μπορούσαν να ακουστούν και από τα στόματα Σαμαρά – Βενιζέλου.  Οσο για την στάση που κράτησε απέναντι στον Ελληνα πρωθυπουργό η δημοσιογράφος με ερωτήσεις του τύπου «θα φορέσετε γραβάτα αν μειωθεί το χρέος» έχουμε μια απόλυτη επιβεβαίωση του Αρη Χατζηστεφάνου ο οποίος σε άρθρο του στο περιοδικό “Unfollow”  εκτιμάει ότι «από τo τέλος της δικτατορίας δεν έχει υπάρξει πρωθυπουργός που να απολαμβάνει μεγαλύτερη στήριξη από τα μέσα ενημέρωσης». (Διαβάστε το εδώ).

Χάσιμο χρόνου θα είναι να σχολιάσουμε τα λεγόμενα του «οραματιστή» ο οποίος «έχει ήσυχη την συνείδησή του» γιατί με τις πράξεις του απέφυγε την «ανείπωτη καταστροφή» του ελληνικού λαού. Την ίδια κασέτα την έχουμε ακούσει αρκετές φορές.

Τελικά οι εκλογές θα γίνουν στις 20 Σεπτέμβρη. Την Παρασκευή ορκίζεται υπηρεσιακή κυβέρνηση, και διαλύεται η Βουλή.

Πληροφορίες φέρουν την Ζωή Κωνσταντοπούλου να ανακοινώνει το αργότερο μέσα στο Σαββατοκύριακο την ίδρυση νέου πολιτικού φορέα ο οποίος εκλογικά θα συνεργαστεί με την «Λαϊκή Ενότητα».
Επίσης σήμερα η πρόεδρος της βουλής άλλαξε την σύνθεση της Επιτροπής Θεσμών και διαφάνειας, με στόχο να υπάρξει απόφαση των μελών της επιτροπής ώστε να προσαχθεί βιαίως ο Γιάννης Στουρνάρας. Δεν μπόρεσε όμως να δημιουργήσει απαρτία στην Επιτροπή την οποία συγκαλεί πάλι στις 10 μμ επιδιώκοντας τα 4 μέλη που ήταν παρόντα να γίνουν πέντε για να μπορέσει να ληφθεί απόφαση.

Την ίδια στιγμή εικόνα διάλυσης δίνει η εικόνα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ