Μεϊμαράκης: «ψηφίζουμε κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ»

Μεϊμαράκης: «ψηφίζουμε κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ»

Την πρόβλεψη ότι μετά τις εκλογές θα προκύψει σταθερή κυβέρνηση τετραετίας με κορμό τη ΝΔ εξέφρασε ο πρόεδρος της ΝΔ, Ευ. Μεϊμαράκης, στο πλαίσιο προεκλογικής ομιλίας του το βράδυ της παρασκευής από τη Χαλκίδα.

«Στις 20 ψηφίζουμε, στις 21 έρχεται το χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο κ. Μεϊμαράκης και σημείωσε πως «στις 20 Σεπτεμβρίου, ψηφίζουμε σταθερή κυβέρνηση τετραετίας, με βασικό κορμό τη ΝΔ».
Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Αλ. Τσίπρα, ο πρόεδρος της ΝΔ του καταλόγισε «καθεστωτική νοοτροπία» και είπε ότι «αρνήθηκε τη συνεργασία με όλους, δεν θέληση ούτε να μας δει, ούτε να συζητήσουμε».
Επίσης, επέκρινε το κυβερνητικό έργο του ΣΥΡΙΖΑ και υπενθύμισε ότι ο κ. Τσίπρας είχε τάξει το σκίσιμο των μνημονίων, την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, καθώς και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. «Αποδεικνύεται ότι σε όλα είπε ψέματα, καθώς έγιναν τα ακριβώς αντίθετα», τόνισε και πρόσθεσε: «Έφερε μία επώδυνη συμφωνία, μείωσε τις συντάξεις, ας γύρισε στην ύφεση».

Ο κ. Μεϊμαράκης είπε ακόμη πως τα στελέχη της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ «επέβαλαν παλιές αντιλήψεις, την ώρα που μας πουλούσαν το ‘νέο’». «Τους μάθαμε, τώρα δεν τους εμπιστευόμαστε» ανέφερε, τονίζοντας ότι «η ελπίδα έδωσε τη θέση της στον φόβο».
Τέλος, περιγράφοντας το δίλημμα των εκλογών, υπογράμμισε ότι ή η χώρα θα κάνει ένα καινούριο ξεκίνημα ή θα συνεχίσει στο δρόμο της ανασφάλειας.