Θεοδωράκης: Το Ποτάμι θα καθορίσει τις εξελίξεις

Θεοδωράκης: Το Ποτάμι θα καθορίσει τις εξελίξεις

Την πεποίθηση ότι το Ποτάμι είναι πολύ ψηλά στην επιλογή της ελληνικής κοινωνίας και θα του δώσει τη δυνατότητα να καθορίσει τις εξελίξεις στην επόμενη κυβέρνηση, εξέφρασε ο επικεφαλής του κόμματος, Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΙ».

by ★ eklogika.gr

Κληθείς να σχολιάσει τις πρώτες δημοσκοπήσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο κ. Θεοδωράκης σημείωσε ότι ακόμα είναι νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα, καθώς τα πράγματα αλλάζουν από μέρα σε μέρα και τόνισε πως τα gallop, δεν βγάζουν κυβερνήσεις.

Για την υγείας: Η κυβέρνηση μοίρασε καθρεφτάκια στους ιθαγενείς

Ο επικεφαλής του Ποταμιού αμέσως μετά την αιφνιδιαστική επίσκεψη που πραγματοποίησε στο ΚΑΤ επισήμανε την άμεση ανάγκη να στηριχθούν οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία που κρατούν όρθιο το σύστημα Υγείας, λύνοντας κάποια από τα πολύ μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει, μέσα από μια προσπάθεια αναδιαπραγμάτευσης. Παράλληλα, επιτέθηκε στην κυβέρνηση κατηγορώντας την ότι δεν προχώρησε τον διαγωνισμό για την πρόσληψη νέου νοσηλευτικού προσωπικού λόγω κομματικών σκοπιμοτήτων, παρά το ότι υπάρχει το πράσινο φως από την ΕΕ.

«Καταργήσαμε το εισιτήριο των 5 ευρώ στα νοσοκομεία και για να καλύψουμε τα κενά βάλαμε φόρο 6% στην υγειονομική περίθαλψη. Μοιράσαμε καθρεφτάκια στους ιθαγενείς δηλαδή» είπε ο κ. Θεοδωράκης και  εξέφρασε την άποψη ότι πρέπει να εξορθολογιστεί το σύστημα υγείας ώστε να μην επιβαρύνονται οι φτωχοί αλλά αυτοί που έχουν την οικονομική δυνατότητα», τόνισε ο κ. Θεοδωράκης.