ΑΝΕΛ: Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων θα διαψευσθούν

ΑΝΕΛ: Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων θα διαψευσθούν

Διαψεύδει τις εταιρίες δημοσκοπήσεων και δηλώνει ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είναι μέσα στην επόμενη Βουλή, ο επικεφαλής της Επικοινωνίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων,  Τέρενς Κουίκ. «Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων που θα παίξουν ανάλογα προεκλογικά «παιχνίδια» σε βάρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θα διαψευστούν παταγωδώς για ακόμα μια φορά», τόνισε και η εκπρόσωπος τους, Μ. Χρυσοβελώνη προσθέτοντας ότι το κόμμα έχει εμπιστοσύνη στην κρίση του λαού.

Η δήλωση του κ.Κουϊκ, έχει ως εξής:

«Ξαναβλέπουμε το ίδιο έργο που βλέπαμε τέλη Δεκεμβρίου αρχές Ιανουαρίου σε όλες τις δημοσκοπήσεις. Όλες έδιναν τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΤΟΣ Βουλής και κάποιες, μάλιστα, μας έδιναν ακόμα και 1,7. Βεβαίως μετά τις κάλπες από τα ειδικότερα και γενικότερα αποτελέσματα, όλες οι εταιρίες εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα, Εμείς ΤΩΡΑ θα αρχίσουμε να ξεδιπλώνουμε τη στρατηγική μας και τη προεκλογική καμπάνια μας, όπως όλα τα κόμματα. Και θα ξαναδείτε τους ΑΝΕΛ να είναι μέσα στην επόμενη Βουλή και εγγύηση σταθερότητας της νέας κυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα, απαλλαγμένο από εκείνους και εκείνες που ήθελαν την Ελλάδα μέσα στο απόλυτο χάος του grexit».

Η δήλωση της κ. Χρυσοβελώνη:

«Τα παθήματα δεν φαίνονται να γίνονται μαθήματα. Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων και σε αυτή την προεκλογική περίοδο επιχειρούν να προκαταλάβουν την κρίση των πολιτών, ειδικότερα σε σχέση με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.  Ελάχιστοι μήνες έχουν περάσει από τις προηγούμενες εθνικές εκλογές, όπου οι εταιρείες δημοσκοπήσεων σε όλη σχεδόν τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου προπαγάνδιζαν συστηματικά ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν θα μπουν στη Βουλή. Διαψεύστηκαν όμως από την ίδια την πραγματικότητα και τους Έλληνες πολίτες».

Η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ υπενθύμισε ότι οι εταιρίες δημοσκοπήσεων επέδειξαν ανάλογη στάση  και στην περίπτωση του δημοψηφίσματος και διαψεύσθηκαν «παταγωδώς. Και τώρα, σε αυτή την προεκλογική περίοδο εμφανίζονται να παίζουν το ίδιο «παιχνίδι» εντυπώσεων σε βάρος των  ΑΝΕΛ»

★ Πηγή: Συντακτική ομάδα του eklogika.gr