Από πατέντα… σε πατέντα: Όταν φεύγει τo «click away», έρχεται το «click in shop»

Από πατέντα… σε πατέντα: Όταν φεύγει τo «click away», έρχεται το «click in shop»

  • |

Πληροφορίες, για το τι σχεδιάζεται τόσο με το λιανεμπόριο όσο και με την εστίαση μετά τις 7 Γενάρη (οπότε και τελειώνει επισήμως το «lockdown N.2»_ μετέδωσε το STAR μέσα από το κεντρικό του δελτίο ειδήσεων. Στις 15 Γενάρη 2021, θα αλλάξει και πάλι ο τρόπος που ψωνίζουμε, καθώς θα μπει ένας νέος όρος: το «click away» φεύγει και το «click in shop» έρχεται.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι από τις 15 Γενάρη και μετά θα κλείνουμε ραντεβού, θα μπαίνουμε μέσα στο κατάστημα, δε θα είμαστε έξω στο πεζοδρόμιο, θα δοκιμάζουμε το προϊόν που θέλουμε, θα το πληρώνουμε και θα φεύγουμε. Στα μικρά συνοικιακά καταστήματα, επιτρέπεται μόνο ένα άτομο μέσα το οποίο θα έχει κλεισμένο το ραντεβού του. Τώρα, εάν κάποιος ή κάποια έχει ένα ανήλικο παιδί μαζί του/της, με βάση την… ιδέα, όση ώρα θα βρίσκεται εντός του καταστήματος, θα το αφήσει έκθετο στο δρόμο.

«Lockdown»: Τι δε θα ανοίξει μέσα στο Γενάρη

Η μετακίνηση από νομό σε νομό
Η εστίαση για την οποία δε γίνεται ούτε… κουβέντα
Η υποχρεωτική αποστολή SMS για την όποια μετακίνηση.
Ουσιαστικά θα είμαστε σε καραντίνα, έστω και λίγο πιο χαλαρή. Τα μέτρα αναμένεται να αρθούν όταν ο αριθμός των διασωληνωμένων συμπολιτών μας μειωθεί στους 200 και κάτω. Αυτό είναι ένα όριο ασφαλείας βγούμε, όπως αναφέρεται, από το «lockdown» και όπως όλα δείχνουν έχουμε δρόμο ακόμα, καθώς τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 467 διασωληνωμένους.

Τέλος, επιτροπή λοιμωξιολόγων και κυβέρνηση συνηγορούν στο άνοιγμα των σχολείων στις 8 Γενάρη. Αν όχι όλα, τότε στόχος είναι να ανοίξουν τουλάχιστον τα Δημοτικά. Ωστόσο, υπάρχει μία πιθανότητα Γυμνάσια και Λύκεια να ανοίξουν μερικές ημέρες ακόμα και να πάνε προς 15 ή 20 Γενάρη.

http://ergasianet.gr

Σχόλια (0)

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.