Σγουρίδης: Ο Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες

Σγουρίδης: Ο Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες

  • |

«Αν δεν τάξεις, δεν σε ψηφίζουν»: Ξεκινώντας με αυτή την φράση ως πολιτική παραδοχή, ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Παναγιώτης Σγουρίδης είπε σε συνεντευξή του ότι ο Αλέξης Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες, όπως είχαν κάνει και ο Αντώνης Σαμαράς και ο Γιώργος Παπανδρέου.

Σε συνέντευξή του στο MAXIMUM 93,6 ο υφυπουργός που προέρχεται από τους ΑΝ.ΕΛ. είπε: «Οι πολιτικοί δυστυχώς δεν κρίνονται από αυτά που κάνουν αλλά από αυτά που έλεγαν… Αν δεν τάξεις δεν σε ψηφίζει. Όταν σου μιλάει κάποιος ορθολογιστικά δεν είναι καλός. Επειδή είμαι παλιά καραβάνα και επειδή δεν φείδομαι των λόγων μου πρέπει κάποια στιγμή να πούμε την αλήθεια. Αυτή είναι η αλήθεια».

Στο σημείο αυτό, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε: «Δηλαδή, τους παραπλάνησε ο πρωθυπουργός»;

«Όπως και ο προηγούμενος. Ζάππειο 1, Ζάππειο 2, Ζάππειο 3. Όπως τα λεφτά υπάρχουν…», απάντησε ο Παναγιώτης Σγουρίδης.

«Δηλαδή, τους παραπλάνησε ο Τσίπρας, όπως και ο Σαμαράς;» επέμεινε ο δημοσιογράφος. «Όπως ο Παπανδρέου, πριν κλπ. ‘Άρα κάποια στιγμή, επειδή η χώρα έφτασε στο τέλος και επειδή αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε ένα επιτελικό υπουργείο που μιλάει μόνο για την επιχειρηματικότητα, ας ξαναβάλουμε μπροστά την επιχειρηματικότητα», απάντησε εκ νέου ο υφυπουργός Υποδομών.