ΜΕ ΧΟΝΔΡΟΕΙΔΗ ΨΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥΣ!/του Γιώργου Παληγεώργου*

ΜΕ ΧΟΝΔΡΟΕΙΔΗ ΨΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥΣ!/του Γιώργου Παληγεώργου*

  • |

Τα σαΐνια της ΝΔ προσπαθούν με μια προβοκάτσια σε βάρος του ΜΕΡΑ 25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ να αποκομίσουν έμμεσα διπλά οφέλη.

1. Με την προβοκατόρικη αντιμετώπιση του “ΔΗΜΗΤΡΑ” να πλήξει το ΜΕΡΑ 25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ κατηγορώντας το ότι απειλεί τη χώρα με επαναφορά στη ΔΡΑΧΜΗ. Ουδέν αναληθέστερον τούτου. Το “ΔΗΜΗΤΡΑ” είναι σύστημα παράλληλων συναλλαγών μέσω taxis στο πλαίσιο του ευρώ. Γιατί όμως σπεκουλάρουν τα σαΐνια της ΝΔ; Γιατί σ’ αυτό το σύστημα δεν θα υπάρχει κόστος συναλλαγών(οι συναλλαγές θα είναι δωρεάν) και οι τράπεζες δε θα εισπράττουν δισεκατομμύρια σε βάρος των πολιτών. Τα σαΐνια της ΝΔ είναι τα παπαγαλάκια των μεγάλων τραπεζιτών σε βάρος της κοινωνίας! Για την υπεράσπιση της αισχροκέρδειας των τραπεζιτών κόπτονται τα στελέχη της ΝΔ και ο φιλομνημονιακός τύπος!

2. Με την προβοκατόρικη αντιμετώπιση του “ΔΗΜΗΤΡΑ” θέλουν να πλήξουν και το ΣΥΡΙΖΑ που τάχα επιδιώκει να συγκυβερνήσει με ΜΕΡΑ 25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ. Μα το ΜΕΡΑ 25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ έχει ξεκόψει κάθε τέτοιο σενάριο κι επιπλέον όλα είναι ολοφάνερα, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ θα είναι αγκαλιά στην προσεχή κυβέρνηση για να συνεχίσουν τη λεηλασία της χώρας.

Όμως το ΜΕΡΑ 25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ καθημερινά δυναμώνει και θα τους χαλάσει τα σχέδια με την τεκμηριωμένη προγραμματική του αντιπολίτευση και την κινηματική του δράση!

Οι πολίτες (τους) έχουν καταλάβει!

Όλα μπορούν να είναι αλλιώς;!

 

*Ο  Γιώργος Παληγεώργος είναι υποψήφιος  βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΜΕΡΑ 25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ

 

 

 

 

 

 

 

Εκτρωφείο Λαγων Καρφής Ευαγγελος