Απαγορεύεται η είσοδος εις πάντας

Απαγορεύεται η είσοδος εις πάντας

  • |

«Ξέρετε καμία κυβέρνηση που να κυβέρνησε και να μη χρειάστηκε να μεταχειριστεί βία; Οχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και παγκόσμια». Ο Αριστείδης Δημόπουλος το έχει πει αυτό, στην κάμερα. Ο Αριστείδης Δημόπουλος που σπούδασε Νομική στην Αθήνα στο μετεμφυλιακό καθεστώς, που ήταν υπότροφος της τότε ΕΟΚ στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Νανσί στη Γαλλία, που πήρε το ανώτερο δίπλωμα Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και η διατριβή του απέσπασε το ετήσιο έπαθλο της πρώην Ε.Ε., τότε Ευρωπαϊκής Κοινοπραξίας Ανθρακος και Χάλυβος… που να απανθρακωθώ να γιάνω!

Αυτός ο «άριστος» Αριστείδης που έγινε ευρωβουλευτής (μα φυσικά – τόσα είχε σπουδάσει για την Ευρώπη, τόσο είχε βραβευτεί από τους θεσμούς της!), αλλά με το ψηφοδέλτιο της ΕΠΕΝ (1988-1989). Ποια ήταν η ΕΠΕΝ; Αυτή που από πίσω ήταν ο δικτάτορας Παπαδόπουλος. Αυτή, της οποίας γραμματέας της Νεολαίας ήταν ο Μάκης-Μαυρουδής Βορίδης. Αυτού του Βορίδη που είναι και ξαναείναι και ξαναείναι υπουργός σε νευραλγικά υπουργεία του Κυριάκου Μητσοτάκης που ψηφίσαμε ξανά και ξανά.

Αυτού του Κ. Μητσοτάκη που έχει υπουργούς αυτούς που ήταν σε κόμματα εθνικιστικά και ακραία και φιλοχουντικά όσο δεν πάει. Αυτής της χούντας, της οποία υπουργός ήταν ο Αριστείδης Δημόπουλος. Αυτός ο Δημόπουλος, που μετά τις καταγγελίες και τις αδιάψευστες μαρτυρίες για απάνθρωπα βασανιστήρια (από ξύλο με κάθε τρόπο, εικονικές εκτελέσεις με κάθε τρόπο, σεξουαλικά βασανιστήρια και βιασμούς) από τη χούντα του ’67 και τους χουντανθρώπους της (του τότε, που φτάνουν ώς το σήμερα – άχρονοι είναι. Διαρκείς. Πάντα εκεί. Ετοιμοπόλεμοι), αναρωτήθηκε αν ξέρουμε κάποια κυβέρνηση που να κυβέρνησε και να μη χρειάστηκε να μεταχειριστεί βία.

Εχει πεθάνει ο εν λόγω, καμία συγχώρεση από κανέναν θεό δεν στέλνουμε, αλλά απαντάμε σε κείνον και τους ιδεολογικούς και εγκληματίες «απογόνους» του. Ναι. Ξέρουμε. Αλίμονο αν η ανισότητα είναι στη φύση του ανθρώπου και η βία αμετακίνητος πυλώνας μιας «κυβέρνησης που κυβερνά». Βρε ουστ! Ουστ από σαπέρα!… Αυτό είχε απαντήσει η γιαγιά μου, που την έζησε πολύ καλά τη χούντα, σαν τον είχε ακούσει. «Απαγορεύεται η είσοδος εις πάντας» από σας: έτσι έγραφε το κολαστήριο της Μπουμπουλίνας. Ακριβώς το ίδιο γράφω κι εγώ για αυτούς και ολόιδιους με αυτούς σημερινούς εγκληματίες (πολιτικούς και μη).

https://www.efsyn.gr/stiles/ano-kato/430399_apagoreyetai-i-eisodos-eis-pantas

Εκτρωφείο Λαγων Καρφής Ευαγγελος

Σχόλια (0)

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.