Κίνημα Πολιτών Κεφαλονιάς: Ε, όχι και «ιερή συμμαχία» το ΝΑΤΟ κύριε Κασσελάκη!

Κίνημα Πολιτών Κεφαλονιάς: Ε, όχι και «ιερή συμμαχία» το ΝΑΤΟ κύριε Κασσελάκη!

  • |

Δημοσιεύουμε την ανακοίνωση του Συντονιστικού του Κινήματος Πολιτών Κεφαλονιάς. Αναδημοσίευση από το Kefaloniastatus.gr

Θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι το Κίνημα Πολιτών δημιουργήθηκε, συντάχθηκε με τα άλλα κινήματα στην Ελλάδα με απώτερο σκοπό την ανατροπή των πολιτικών που δυσχεραίνουν την θέση του απλού εργαζόμενου, του επαγγελματία, του εργάτη, θίγοντας τις πολιτικές και όχι τα πρόσωπα.

Δεν θα μπορούσαμε όμως να αφήσουμε ασχολίαστη τη δήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί «ιερής συμμαχίας με το ΝΑΤΟ» για δύο λόγους:

Πρώτος λόγος να θυμίσουμε στον κύριο Κασσελάκη τι εστι ΝΑΤΟ και αμερικανικη πολιτική:

Σαν σήμερα έχουμε την επέτειο των 25 χρόνων από τον βομβαρδισμό του ΝΑΤΟ στην Γιουγκοσκλαβια, καταστρεφοντας και διαλύοντας μια χώρα με χιλιάδες νεκρούς.

Να του θυμίσουμε τι πέρασε ο δικός μας λαός από εμφύλιους, από την ανοιχτή πληγή της Κύπρου, από δικτατορίες, από την νατοϊκη «κόκκινη προβιά», φτάνοντας στο σήμερα που είμαστε ένα προτεκτοράτο στα ματωμένα σχέδια τους στην Μέση Ανατολή και στην Ουκρανία.

Για τον κύριο Κασσελάκη είναι «η κρίση στη Μέση Ανατολή» για τον ελληνικό λαό είναι η σφαγή του παλαιστινιακου λαού από το κράτος δολοφόνο και σύμμαχο των ΗΠΑ το Ισραήλ .

Σαν σήμερα 21 Απριλίου έγινε η πρώτη μαραθώνια πορεία Ειρήνης το 1963 και σημαδεύτηκε από την σύλληψη του Γρήγορη Λαμπράκη. Κυβέρνηση τότε ήταν η τοποθετημένη από τις ΗΠΑ ΕΡΕ υπό τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Δεύτερος λόγος είναι η πλήρης, ρητή και προγραμματική πλέον ευθυγράμμιση των κομμάτων που στηρίζουν το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, βάζοντας σε κίνδυνο και τον λαό μας αφού ευθυγραμμίζονται με την αμερικανική πολιτική.

Δεν θα ξεχάσουμε τις κατά καιρούς φιλονατοϊκες δηλώσεις των κομμάτων και τα ανατριχιαστικά τραγουδάκια αγκαζέ του Κοτζιά με τους συναδέλφους του υπουργούς εξωτερικών του ΝΑΤΟ.

Εκτρωφείο Λαγων Καρφής Ευαγγελος

Σχόλια (0)

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.