Ποιος κάνει μπούλινγκ σε ποιόν κύριε Καρτερέ;;;

Ποιος κάνει μπούλινγκ σε ποιόν κύριε Καρτερέ;;;

  • |

Ο Θανάσης Καρτερός είναι δημοσιογράφος, χρόνια ταγμένος στον χώρο της Ανανεωτικής Αριστεράς, αρθρογράφος στην “Αυγή”, ο οποίος ακολούθησε τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ στην μνημονιακή του στροφή, και σαφώς ήταν δικαίωμα του όπως του καθενός να διαλέξει στρατόπεδο στο μόνιμο ρινγκ της ταξικής πάλης.
 Οι νεομνημονιακοί του ΣΥΡΙΖΑ άλλωστε δεν είναι οι πρώτοι που ενώ προέρχονται από την κομμουνιστική αριστερά που στην πορεία της ζωής τους, σε συγκεκριμένες συγκυρίες αλλάζουν στρατόπεδο και υπηρετούν τα συμφέροντα του Κεφαλαίου στην χώρα. Ατέλειωτη η λίστα από τέτοιους “πρώην”….Απλά οι του ΣΥΡΙΖΑ  ως “φρέσκοι”σε αυτή τη κατηγορία αρνούνται να το παραδεχθούν.

Σε σημερινό του άρθρο, ο Καρτερός στην Αυγή, που μπορείτε να το διαβάσετε ολόκληρο ΕΔΩ, με τίτλο “Φτάνει το ξύλο”αγανακτεί που οι μνημονιακοί υπουργοί γίνονται στόχος επιθέσεων και ατυχώς χρησιμοποιεί τον όρο “μπούλινγκ”προσπαθώντας να περιγράψει την κριτική που τους γίνεται. Ο Καρτερός θα έπρεπε να ξέρει ότι ο παραπάνω όρος χρησιμοποιείται για να περιγράψει ανάρμοστη παρενόχληση, και όχι πολιτική κριτική. Αν θέλει ως “Μουρούτης” του ΣΥΡΙΖΑ να συγκινήσει τους οπαδούς του κόμματος του, θυματοποιώντας τα κυβερνητικά στελέχη στα μάτια τους, ας βρει έναν τρόπο λιγότερο αντιεπιστημονικό και ανήθικο!

Ποιος παρενοχλεί όμως βάναυσα τον ελληνικό λαό σήμερα;;;

Δεν είναι ο Τσίπρας που του επέβαλλε ένα τρίτο μνημόνιο, και αφού είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη του, του πέταξε ένα “δεν υπάρχει εναλλακτική” σκορπώντας την απογοήτευση;; Αλήθεια είδατε κανέναν ενθουσιασμό στην κάλπη του Σεπτεμβρίου σε σχέση με αυτή του περσινού Γενάρη, εκτός των κομματικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που περίμεναν την τακτοποίηση;;

Ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν παρέτεινε επ’ αόριστο τον άδικο φόρο ακινήτων που θα μείνει, που μείωσε από τον Σεπτέμβρη ήδη τις συντάξεις και θα συνεχίσει να το κάνει;; Που θα γονατίσει αγρότες και ελ. επαγγελματίες με φορολογία και αύξηση εισφορών;;

Αυτά τα εκατομμύρια λαού κύριε Καρτερέ, ποιος θα τα γλιτώσει από το “μπούλινγκ” του Τσίπρα και της ομάδας του;;

Και κάποιες απαντήσεις επί σημείων του άρθρου του….

Η εξ’ αριστερών κριτική στην κυβέρνηση δεν εστιάζεται στο μη εκδημοκρατισμό της αστυνομίας πρωτίστως και τον Καπιταλισμό, αλλά στην άσκηση θατσερικών, νεοφιλελεύθερων πολιτικών που χτυπάνε τον κόσμο της εργασίας….Αν γίνατε δεξιοί στην άσκηση οικονομικής πολιτικής, σιγά μην περιμένουμε οτιδήποτε αριστερό στο κοινωνικό πεδίο. Και να δούμε κάτι, στάχτη στα μάτια θα είναι!

Κακώς, κύριε Καρτερέ  κάνεις κριτική στα ηλεκτρονικά μέσα που στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν βοηθάνε. Δηλαδή τα νεο-αυριανίστικα τύπου periodista, Κουρής γιατί τα φτύνεις;;; Τόνους λάσπη εξαπολύουν στον Λαφαζάνη, στην Κωνσταντοπούλου που μιλάνε για προδοσία. Και μην απαντήσεις ότι αυτά δεν εκφράζουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι οπαδοί του κόμματος σας, από αυτά τα μέσα εκφράζονται κατά πλειοψηφία πλέον, και το βλέπεις από τις”τσάρκες” που κάνεις στο faceboook.

“Στο κάτω – κάτω, κανένας αριστερός, επαναστάτης, ριζοσπάστης, μεταρρυθμιστής δεν έγινε ηγέτης του λαού του από το γραφείο του.” γράφεις κλείνοντας το άρθρο σου, και ομολογώ ότι έπεσα κάτω από τα γέλια, όταν το πρωτοδιάβασα. Τελικά διαπιστώνω ότι μετά το διαζύγιο που έχετε πάρει με τον Μαρξ, τον Λένιν και τον Πουλαντζά, είναι εμφανές ότι το χειρότερο διαζύγιο που παίρνετε είναι αυτό με την λογική!

Εϊ, κύριε Καρτερέ το παρακάτω απόσπασμα από προηγούμενο άρθρο σας που καλεί τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να μην διανοηθούν να καταψηφίσουν το ασφαλιστικό, σε πληροφορώ ότι μοιάζει περισσότερο με “μπούλινγκ”!

“”Καθαρές κουβέντες: Όποιος ή όποια δεν μετρήσει στην ψήφο του τη μεγάλη εικόνα θα έχει ανυπολόγιστες ευθύνες. Γιατί ανυπολόγιστη θα είναι η ζημιά που θα προκαλέσει. Αν αυτή την άποψη την εκλάβουν ορισμένοι ως εκβιασμό, θα έχουν δίκιο. Δεν εκβιάζει όμως κάποιος κάποιον, αλλά η πραγματικότητα όλους. Γιατί, από την ώρα που η Αριστερά ανέλαβε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά, όφειλαν όλοι να ξέρουν ότι έρχονται και εγκαύματα.”

Του Σπύρου Γουδέβενου