Ουφ… Ησύχασα!

Ουφ… Ησύχασα!

  • |

Εδώ είμαι, το λέω και υπογράφω πως δεν πρόκειται να ξαναγίνει ζαμέ των ποτών και ποτέ των απαυτών: κακιά κουβέντα εγώ για τα κανάλια δεν θα ξαναματαπώ! Που να με βάλεις κάτω από τον ντάλα ήλιο, δίπλα σε μπιτσόμπαρο, με τη μουσική να φτάνει σε εξωπλανήτες, το πλαστικό ν’ αγγίζει την υφαλοκρηπίδα των απέναντι και δίπλα μου τον Μητσοτάρχα με την Αψογοτάτη (έτσι λένε τη Μαρέβα οι σωστοί δημοσιογράφοι -εγώ δηλαδή!), βρε εκεί να με κατσικώσεις, εγώ κακιά κουβέντα δεν!

Νόρα Ράλλη

Πλέον, μόνο «Καθημερινή» (ειδικά τον Κασιμάτη), «Νέα» (ειδικά τον Πρετεντέρη), «Βήμα της Κυριακής» (ειδικά τον Πρετεντέρη) και «Πρώτο Θέμα» (ειδικά τον Δανίκα) θα διαβάζω. Θέλω γνήσιο σεξισμό και ρατσισμό εγώ. Που ξαφνικά μας έπιασε ο πόνος! Και από τηλεόραση, δεν το συζητώ: όλα! Και τον ΣΚΑΪ, αμέ. Γιατί; Επειδή έκανε ένα «λάθος» στη «διαλογή»; Και έβαλε μέσα σ’ ένα σπίτι έναν εν δυνάμει βιαστή, που «θέλει ν’ αδειάσει το πακέτο του» και κάποιους γύρω τριγύρω να χασκογελάνε; Δηλαδή εν δυνάμει θεατές ενός βιασμού; Κι έπιασε θεαματικότητα 33%; Δηλαδή «έπιασε τον παλμό του κοινού»; Που πριν έβλεπε Survivor (65%), θεοποίησε τον Ντάνο (95%) και ξαφνικά το πήρε ο πόνος «για τον πόνο της άλλης»;

Αρκετά τιμωρήθηκε το κανάλι. Η Φαίη Σκορδά είπε πως δεν θα παίζουν θέματα Big Brother στην εκπομπή της και ο Πέτσας πως επικοινώνησε με τον σταθμό και θεωρεί «αυτονόητη την αντίδρασή του». Τώρα ησύχασα… Τι άλλο θέλουμε πια; Σύσσωμος ο αφρός της δημοσιογραφικής και πολιτικής ηγεσίας του τόπου έλαβε «σκληρά μέτρα»!

Α, ούτε καμία Σκορδά είδα να κάνει 0% ούτε καμία κυβέρνηση να πέφτει.

.efsyn.gr/