Α, ρε κ. Πέτσα

Α, ρε κ. Πέτσα

  • |

Ακόμα και αν είσαι επαγγελματίας του χώρου (δημοσιογράφος, πολιτικός, επικοινωνιολόγος, γραφείο Τύπου κ.ο.κ.), πόση ώρα μπορείς να αντέξεις να παρακολουθείς μια συνέντευξη, έστω και ολόκληρου πρωθυπουργού, όπως τη χθεσινή στη ΔΕΘ (που δεν είναι ΔΕΘ); Επειδή απάντηση δεν μπορεί να δοθεί με ακρίβεια, να σας πω ότι δύο κανάλια, που γνωρίζουν πολύ περισσότερα για τον τηλεοπτικό χρόνο από ό,τι όλοι εμείς, έκοψαν τη ζωντανή σύνδεση μετά από 50-55 λεπτά. Λογικό. Μία ώρα τα καταφέρνεις με τον κ. Μητσοτάκη, το δέχομαι.

Δημήτρης Κανελλόπουλος

Αντε οι πιο «σκληροί» της ενημέρωσης να το τράβηξαν και πιο πέρα, να έμειναν και μιάμιση ώρα. Εγώ το έφτασα στο μία ώρα και σαράντα λεπτά, μετά πήγα για φαγητό. Είχε φτάσει τρεις παρά είκοσι το μεσημέρι, τα Ραφάλ δεν σου δίνουν ένα πιάτο φαΐ, τουλάχιστον όχι σ’ εμάς, σε άλλους μπορεί. Ημασταν ήδη 100 λεπτά μετά την έναρξη της συνέντευξης Τύπου και δυνατότητα ερώτησης σε ΜΜΕ που κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση δεν είχε παραχωρηθεί ακόμα. Ο γνωστός Στέλιος Πέτσας ήταν που αποφάσιζε σε ποιους θα δώσει τον λόγο, οπότε τον έδινε στον ΣΚΑΪ, στα «Παραπολιτικά», στα ΝΕΑ, στον «Φιλελεύθερο», στο «Πρώτο Θέμα» κ.ο.κ.

Στην εφημερίδα μας δόθηκε η δυνατότητα να κάνει την ερώτησή του ο Γιάννης Μπασκάκης ακριβώς στις 14.57, δύο ώρες μετά την έναρξη της συνέντευξης Τύπου. Τα είπαμε στην αρχή: ούτε κανάλια υπήρχαν εκείνη την ώρα και ούτε τηλεθεατές θα είχαν απομείνει στην ΕΡΤ που συνέχιζε τη μετάδοση. Ο κ. Πέτσας εξετέλεσε την αποστολή του. Να μας «αποκλείσει». Νομίζει. Δεν ξέρει τι τον περιμένει…

efsyn.gr

Σχόλια (0)

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.