Για κάθε δέκα εμβόλια και ένα συκώτι καρχαρία – θυσία στον βωμό της κορωνοϊοποίησής μας

Για κάθε δέκα εμβόλια και ένα συκώτι καρχαρία – θυσία στον βωμό της κορωνοϊοποίησής μας

  • |

Εκατoντάδες χιλιάδες καρχαρίες θα θυσιαστούν για την παραγωγή εμβολίων κατά του Covid-19

Για κάθε δέκα εμβόλια και ένα συκωτι καρχαρία – θυσία στον βωμό της κορωνοϊοποιησής μας

 

Γράφει ο Διονύσης Παπαδόπουλος

Αν για μια “αθλητική σεζόν” όλες οι καμερες του κοσμου και ολοι οι διαφημιστικοί χορηγοί εστρεφαν την προσοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Φύσης που εκτυλίσσονται κάθε μέρα, και όχι κάθε τέσσερα χρόνια να ζουμάρουν στο αθλητικό παπούτσι του εθνικισμού και εμπορευματοποιημένης τεστοστερονης θα είχαμε συνειδητοποιήσει όλοι μας τον ατέλειωτο μαραθώνιο της στο πλανήτη για να μας μεταφέρει με κλάδο ελαίας την βίβλο για ένα κόσμο χωρίς πανδημίες.
Και εμείς αντί να σηκώσουμε την λευκή σημαία της ανακωχής για μια εκεχειρία μετά την συντριβή μας και αντί να δώσουμε το χέρι μας στον κλάδο ελαίας της κλέβουμε τα έλαια του καρχαρία για να “σωθούμε” με ενα γρήγορο εμβόλιο.
Aφού η οικόσφαιρα έγινε μια αναπτυξιακή μακέτα για να εδραιώσει την πανδημία της κυριαρχίας μας, τώρα κλέβουμε και τα ζωτικά της όργανα για να σωθούμε από την πανδημία της αντίδρασής της.
Παράλληλα με την σφαγή 3 περίπου εκατομμυρίων καρχαριών κάθε χρόνο από παραφαρμακευτικές εταιρείες για την παραγωγή σκουαλένιου για καλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής και άλλα εμβολια της γρίπης, τώρα θέλουν και την σφαγή τους για το εμβόλιο του κορωνοϊού.
Παρά το γεγονός ότι μερικές από αυτές έχουν σταματήσει αυτήν την μέθοδο παραγωγής σκουαλένιου (ένα ισχυρό ανοσοενισχυτικό σε πολλά εμβόλια της γρίπης) κάποιες αλλες επιμένουν.

Η GlaxoSmithKline, μια μόνο (!) εταιρεία από τις 5 μέχρι στιγμής που ετοιμάζουν το εμβόλιο με σκουαλένιο από το συκώτι καρχαρία και που στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για ελλιπή πληροφόρηση σχετικά με τα εμβολιά της, ανακοίνωσε ότι θα σκοτώσει σε πρώτη φάση 500.000 καρχαρίες για να χρησιμοποιήσει το λάδι από το συκώτι τους σε δισεκατομμύρια δόσεις στον πρώτο γύρο εμβολίων της.
Οι οικολογικές οργανώσεις προειδοποιούν ότι η GlaxoSmithKline και ο φρενήρης ανταγωνισμός των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών για τα εμβόλια της γρίπης και του Covid-19 θέτουν σε κίνδυνο εξαφάνισης το κορυφαίο αρπακτικό των θαλασσών.

Η οικολογική ομάδα Shark Allies της Καλιφόρνιας υπολογίζει ότι αυτός ο επιπλέον αριθμός θα οδηγήσει στον αφανισμό τους ανάλογα και με την εξέλιξη της πανδημίας. Για αυτό εχει ξεκινήησει και μια συλλογή υπογραφών:

«Η αλυσίδα εφοδιασμού δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ σε τέτοιου μεγέθους κλίμακα»

Η οργάνωση προειδοποιεί οτι οι πληθυσμοί των περισσότερων ειδών καρχαριών βρίσκονται ήδη σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα και «δεν θα αντέξουν σε αύξηση της ζήτησης για ένα παγκόσμιο εμβόλιο».

«Υπάρχουν τόσα πολλά άγνωστα στοιχεία για το πόσο μεγάλη και για πόσο καιρό μπορεί να συνεχιστεί αυτή η πανδημία…ο αριθμός των καρχαριών που θα σκοτωθούν για αυτό το προϊόν θα μπορούσε να είναι πολύ υψηλός, χρόνο με το χρόνο», δήλωσε ο ιδρυτής της Shark Allies Stefanie Brendl στο Sky News.
Σύμφωνα με το Εuronews για την παραγωγή ενός τόνου σκουαλένιου θα θυσιαστούν 3.000 καρχαρίες, για να εμβολιαστεί αποτελεσματικά ολόκληρος ο παγκόσμιος πληθυσμός θα θανατωθούν 500 χιλιαδες! Και για τα συμφέροντα μιας μόνο εταιρείας.. 

«Η συγκομιδή ουσιών από ένα άγριο ζώο δεν πρόκειται ποτέ να είναι βιώσιμη, ειδικά αν είναι ένα κορυφαίο αρπακτικό σαν τον καρχαρία που δεν αναπαράγεται σε τεράστιο αριθμό».Η ομάδα υποστηρίζει ότι υπάρχουν πιο βιώσιμες επιλογές για σκουαλένιο όπως διάφορα φυτά, ελαιόλαδο, ζαχαροκάλαμο και φύκια, αν και πιο ακριβά για την απόκτηση τους για αυτό και οι εταιρειες προτιμούν την πιο γρήγορη και φτηνή επιλογή, την μαζική εξολόθρευση ενός αρπακτικού τοσο σημαντικού για την διατήρηση της οικολογικής ισορροπίας.Το ουσιώδες και εξωφρενικό όμως είναι ότι:
Πολλοί επιστήμονες υποστηρίζουν ότι είναι επικίνδυνο να προσθέτουν σκουαλένιο, σε οποιαδήποτε μορφή στα εμβόλια.

Οπως αναφέρθηκε στο “Coronavirus Vaccine Will Bypass Security Testing”,τα εμβόλια H1N1 που περιέχουν σκουαλένιο και διανεμήθηκαν στην Ευρώπη καθ ‘όλη τη διάρκεια της πανδημίας γρίπης των χοίρων του 2009 ανακαλύφθηκε ότι προκαλούν ναρκοληψία, μια πραγματικά ασυνήθιστη νευρολογική δυσλειτουργία που χαρακτηρίζεται από ακραία υπνηλία κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Περίπου το 70% των περιπτώσεων ναρκοληψίας προκαλούν επιπλέον καταπληξία,την ξαφνική έλλειψη εθελοντικής διαχείρισης των μυών,μαζί με έντονες ψευδαισθήσεις και πλήρη παράλυση στο ξεκινημα της.

Ενα από τα εμβόλια για τό H1N1 που συνδέεται με τη ναρκοληψία ήταν το εμβόλιο Pandemrix της GlaxoSmithKline,το οποίο είχε λάβει άδεια από ρυθμιστικές αρχές των ευρωπαϊκών αρχών και προσφέρθηκε σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες (όχι στις ΗΠΑ).

Το ένθετο του πακέτου Pandemrix δήλωνε πραγματικά ότι η «υπνηλία», (αλλά όχι η ναρκοληψία), ήταν μια αναγνωρισμένη πιθανή επίδραση του εμβολίου.

Μια μελέτη του 2000 έδειξε ότι το σκουαλένιο προκάλεσε ρευματοειδή αρθρίτιδα σε αρουραίους.”Στους ανθρώπους,το ανοσοποιητικό σύστημα αναγνωρίζει το σκουαλένιο ως μόριο ελαίου που είναι εγγενές στο σώμα σας”, λέει ο φαρμακοποιός και υποστηρικτής της ασφάλειας των ασθενών Neil Johnston.


“Βρίσκεται σε όλο το νευρικό σύστημα και τον εγκέφαλό μας”.
Στην πραγματικότητα, μπορούμε να καταναλώνουμε σκουαλένιο σε ελαιόλαδο και όχι μόνο το αναγνωρίζει το ανοσοποιητικό μας σύστημα, αλλά θα αποκομίσουμε επίσης τα οφέλη από τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες.”«Η διαφορά μεταξύ «καλού» και «κακού» σκουαλενίου είναι η μέθοδος με την οποία εισέρχεται στο σώμα μας.»

Η ένεση, είναι μια ανώμαλη οδός εισόδου, η οποία ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα να επιτεθεί σε όλο το σκουαλένιο, οπουδήποτε το βρίσκει, συμπεριλαμβανομένων των σημείων που ειναι συγκεντρωμένο όπως ο εγκέφαλος και το νευρικό μας σύστημα.Ο Τζόνστον ισχυρίζεται ότι το σκουαλένιο σε εμβόλια άνθρακα που δόθηκαν σε στρατιώτες του Πολέμου του Κόλπου ευθύνεται για το σύνδρομο που απέκτησαν.

Μια μελέτη του 2000 διαπίστωσε ότι το 100% των ασθενών με το σύνδρομο αυτό είχε αντισώματα έναντι του σκουαλενίου, ενώ δεν τα είχε κανένας από τους στρατιώτες που δεν αρρώστησαν.
Αν λοιπόν το σκουαλένιο από το συκώτι του καρχαρία αναγνωρίζεται σαν “εχθρός” από τον ανθρώπινο οργανισμό όταν λαμβάνεται με μορφή εμβολίου δημιουργώντας έτσι παρενέργειες και επιπλοκές, όπως υποστηρίζουν και άλλοι επιστήμονες τότε γιατι σφαγιάζονται χωρίς λογο οι καρχαρίες;
Και ποια η αξία και η αποτελεσματικότητά του;

Το δούλεμα πάει σύννεφο.

Κι αν τελικά η βάση των εμβολίων είναι το σκουαλένιο δεν μας λένε και τι άλλο προσθέτουν για να τα φτιάξουμε μόνοι μας σε φυτική μορφή και γλυτώσουμε έτσι και εμείς και οι καρχαρίες από τον κορωνοϊό τους;

Με το καλό λοιπόν να ‘ρθει το εμβόλιο του τρόμου για να αναπληρώσει τα χαμένα μας φυσικά αντισώματα που μάλλον πρέπει να ονομασθεί “τo εμβόλιο του καρχαρία” αν τελικά επιβιώσουμε από τις παρενέργειες κι αν στο μεταξύ αφανιστεί ο καρχαρίας και μας προκύψει μια νέα πανδημία, ε τότε θα βρουν κατι άλλο… 
Ας πουμε τις φάλαινες για να “λαδώσουν” τα επόμενα εμβόλια.
Τίποτα δεν θα απομείνει στον πλανήτη για να σωθεί το “είδος μας”, ούτε μύκητας..

Mετά την παγκόσμια κατακραυγή θα σταματήσει η παραγωγή σκουαλένιου από τους καρχαρίες;
Οχι, εδω δεν σταμάτησε η σφαγή τους για τόσα άλλα περιττά καταναλωτικά προϊόντα, πόσο μάλλον για τα εμβόλια. Και τι κρίμα γιατί ποιός από μας ήξερε ότι οι καρχαρίες είναι λάτρεις της μουσικής και ειδικά της τζαζ επειδή μοιάζει με τους ήχους που επικοινωνούν μεταξύ τους.. 

Επομένως ας καάνουμε τα τελευταία viral (ταιριάζει με το virus) το θαυμάσιο αυτό πλάσμα των θαλασσών και ας κάνουμε υπομονή μέχρι του χρόνου όπου θα δουμε σε ζωντανή μετάδοση “Τά συκώτια του καρχαρία” σε σκηνοθεσία : “Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας” / Παραγωγή : GlaxoSmithKline &Sons. /Μουσικη: Η ορχήστρα που έπαιζε στο κατάστρωμα του Τιτανικού με “Guest Star” την Νovartis και ηθοποιούς εμάς τους έγκλειστους στα στρατόπεδα των μητροπολιτικών χρεοκρατικών εργαστηρίων, όσ
οι πιστοιί εμβολιασμένοι προσέλθετε…
 
Προς το παρόν αν το ανθρώπινο είδος διασώζεται μέσα στο γενναιόδωρο συμπαντικό εγχείρημα το οφείλει σε ανθρώπους σαν αυτη τη γυναίκα που έγινε φίλη με τους καρχαρίες και αντί να τους πρήζει και βγάζει τα συκώτια τους για σκουαλένιο βγάζει τα αγκίστρια από το στόμα τους.
 
www.enallaktikos.gr/