Με επικοινωνιακά σόου η κυβέρνηση προσπαθεί να αποκρύψει ότι αδιαφορεί εντελώς για τις ενεργειακές ανάγκες της χώρας

Με επικοινωνιακά σόου η κυβέρνηση προσπαθεί να αποκρύψει ότι αδιαφορεί εντελώς για τις ενεργειακές ανάγκες της χώρας

  • |

Με επικοινωνιακά σόου η κυβέρνηση προσπαθεί να αποκρύψει ότι αδιαφορεί εντελώς για τις ενεργειακές ανάγκες της χώρας. Η τυφλή εξυπηρέτηση των συμφερόντων ΗΠΑ και ΕΕ είναι εις βάρος του Ελληνικού λαού.

Η επίσκεψη Μητσοτάκη στη Ρεβυθούσα την ημέρα που για άλλη μία φορά η Ελλάδα αναδείχθηκε σε πρωταθλήτρια Ευρώπης στην τιμή της κιλοβατώρας αποτελεί άλλη μία επικοινωνιακή φούσκα , που στόχο έχει ότι η κυβέρνηση υπονομεύει την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών της χώρας, υιοθετώντας πλήρως τις κατευθύνσεις των ΗΠΑ.
Η απόφαση της Συνόδου για γενικευμένο εμπάργκο στη Ρωσία και η πλήρης ταύτιση της ελληνικής κυβέρνησης με αυτήν είναι εγκληματική, διότι δεν λαμβάνει υπόψη τις ενεργειακές ανάγκες της χώρας.
Η ελληνική κυβέρνηση επιδεικνύει την πιο δουλοπρεπή στάση απέναντι στις ΗΠΑ, τα συμφέροντα των οποίων εξυπηρετεί αποκλειστικά αδιαφορώντας πλήρως για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού , ο οποίος θα πληρώσει το κόστος
.Σε αντίθεση με άλλες χώρες, όπως Ισπανία και Πορτογαλία, που ζήτησαν ειδική μεταχείριση ή άλλες όπως Γερμανία, Ιταλία και Γαλλία, που προσπαθούν να πάρουν κάποια αμυντικά μέτρα για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, η ελληνική κυβέρνηση εξαντλείται σε επικοινωνιακά σόου , όπως η επίσκεψη στη Ρεβυθούσα χωρίς την εκπόνηση ενός συγκεκριμένου σχεδίου με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.
Η Ελλάδα, όπως και η ΕΕ είχαν μέχρι τώρα αμοιβαία επωφελείς ενεργειακές σχέσεις με Ρωσία, επομένως το εμπάργκο και η διακοπή των σχέσεων μόνο προβλήματα δημιουργεί, για την Ελλάδα δε η επιλογή αυτή είναι καταστροφική.
Τεράστιες ευθύνες όμως έχει και ο ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλει μεν την κυβέρνηση αλλά τα κλειδιά του ΔΕΣΦΑ και της Ρεβυθούσας παραδόθηκαν στους Ιταλούς επί ΣΥΡΙΖΑ. Ο λαός υποφέρει από την ακρίβεια, οι λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος έχουν εκτοξευτεί και υπάρχει κίνδυνος μεγάλης ενεργειακής φτώχειας.
Απαιτείται
-Η άμεση λήψη μέτρων για την δραστική μείωση των τιμών της ηλεκτρικής ενέργειας, που λεηλατεί τα λαϊκά εισοδήματα.-Η αξιοποίηση των παραγωγικών δυνατοτήτων της χώρας σε ενέργεια, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται ο λιγνίτης, για να καλυφθούν οι ενεργειακές ανάγκες. -Κατάργηση του χρηματιστηρίου ενέργειας.

Εκτρωφείο Λαγων Καρφής Ευαγγελος