ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ!/ του Γιώργου Παληγεώργου

ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ!/ του Γιώργου Παληγεώργου

  • |

 

 

 

Δεν μπορεί να ξεπεράσει τη φύση σου ο Τσίπρας! Ήδη έχει καταγραφεί στη Νεοελληνική και Ευρωπαϊκή ιστορία ως Μέγας πολιτικός Πινόκιο κι ως πρωταθλητής στις κυβιστήσεις*! Μιλάει για ψήφο ανοχής γιατί δεν αντέχει άλλο, θέλει πάλι να γίνει πρωθυπουργός παντός καιρού, ψαρεύοντας σε θολά νερά!

Γράφει ο Γιώργος Παληγεώργος *

Οι νεοφιλελεύθερες αντιλαϊκές του πολιτικές δοκιμάστηκαν κι αποδοκιμάστηκαν. Είναι πλέον η πιο αναξιόπιστη πολιτική περσόνα της χώρας. Η επινόηση της ψήφου ανοχής για να γίνει ξανά  πρωθυπουργός δείχνει την απελπισία του αφού γνωρίζει ότι τα ποσοστά του θα είναι πολύ μικρότερα από τις προηγούμενες εκλογές και θα εισπράξει συσσωρευμένη την εσωκομματική αμφισβήτηση μετά τις εκλογές! Μιλάει για ψήφο ανοχής και ρίχνει λοξές ματιές! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΕΙ ΠΙΑ!

Η πλήρης πολιτική απαξίωσή του επήλθε και δε μένει παρά να επισφραγισθεί από το εκλογικό αποτέλεσμα. Η τεράστια πολιτική ΕΝΟΧΗ του Τσίπρα δεν ξεπερνιέται με τη ρητορική φωτοβολίδα της ψήφου ΑΝΟΧΗΣ! Στη συνείδηση του αγωνιζόμενου Ελληνικού λαού και της αντιμνημονιακής Αριστεράς έχει καταδικαστεί τελεσίδικα!

Οι αντιμνημονιακoί Έλληνες πολίτες θα ψηφίσουν ΜΕΡΑ 25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ, που θα σταθεί απέναντι σε νεομνημονιακά κυβερνητικά σενάρια και των τριών συνεταίρων (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ).

*Κυβίστηση=(κοινώς) κωλοτούμπα

Γιώργος Παληγεώργος είναι υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΜΕΡΑ 25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ

Εκτρωφείο Λαγων Καρφής Ευαγγελος