Το κιτς της χούντας επέστρεψε με τον Μητσοτάκη

Το κιτς της χούντας επέστρεψε με τον Μητσοτάκη

  • |

Το έκανε πάλι το θαύμα της η Βουλή, η κυβέρνηση: μετέτρεψε την 21η Νοεμβρίου σε 21η Απριλίου, γυρίσαμε μέσα σε μία νύχτα από το 2020 στο 1967.

Δημήτρης Κανελλόπουλος

Και, βράδυ Σαββάτου σε μία άδεια Αθήνα με απαγόρευση κυκλοφορίας (ωπ!), παρακολουθήσαμε ένα ανεκδιήγητο σκηνικό που «έντυσε» για 4 λεπτά την πρόσοψη του κτιρίου της Βουλής.

Την ημέρα που οι νεκροί από τον κορονοϊό ξεπερνούσαν τους 100 μέσα σε μόλις 24 ώρες (τι θα έλεγαν τα κανιβαλικά ΜΜΕ αν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση…) αποφάσισαν να αναδείξουν την πολεμική αρετή των Ελλήνων. Με ένα βίντεο που η αισθητική του έμοιαζε σαν να είχε βγει από την επταετία των Παπαδόπουλου / Παττακού / Μακαρέζου.

Αξίζει να το παρακολουθήσετε που ανακατεύει ναυμαχίες, πολέμους, έπη, χριστιανισμό, Παναγίες, άρματα και πολυβόλα. Ευτυχώς το Ορούτς Ρέις έλειπε.

EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ετσι πήραμε κι εμείς οι νεότεροι μία γεύση από την κιτσαρία της χούντας. Τα είχαμε δει στα Επίκαιρα, ευτυχώς η «φιλελεύθερη» κυβέρνηση Μητσοτάκη μας το έφερε στο σήμερα.

Οσο για την απαραίτητη παρέλαση με τα άρματα στο Παναθηναϊκό Στάδιο μπροστά στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της χώρας, μη βιάζεστε, αυτή θα λάβει χώρα μέσα στο 2021. Με τους εορτασμούς των 200 χρόνων από το 1821. Ηδη η Γιάννα Αγγελοπούλου και ο Διονύσης Σαββόπουλος μας έδωσαν προ μηνός μία γεύση από το δικό τους κιτς.

Ο Φοίνικας αναγεννάται από τις στάχτες του.

efsyn.gr

Σχόλια (0)

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.