Ο Μητσοτάκης στο «The Crown»

Ο Μητσοτάκης στο «The Crown»

  • |

Σκέψου να έχεις «φάει» πρόστιμο επειδή βγήκες να περπατήσεις και κάθισες λίγο στο παγκάκι κι έπεσες πάνω σε… ασυνείδητο όργανο της τάξης που σε έγραψε. Σκέψου να έχεις χρεωθεί με 300 ευρώ και να βλέπεις τον πρωθυπουργό και τη σύζυγό του να κάνουν βόλτες στην Πάρνηθα, για mountain bike ο ένας και motocross η άλλη. Για βόλτες με ποδήλατο και μηχανή δηλαδή. Και να οι φωτογραφίες, να και τα βίντεο. Να και οι πόζες με κόσμο εκεί, χωρίς αποστάσεις και χωρίς μάσκες. Πλήρης η πρωθυπουργική περιφρόνηση προς τον κόσμο. Ενα ζεύγος που συμπεριφέρεται λες και παίζει στο «The Crown», ένα βασιλικό ζεύγος.

Δημήτρης Κανελλόπουλος

Και τα ΜΜΕ τι έκαναν; Τα ΜΜΕ εκείνα που για μέρες κατηγορούσαν τον Παύλο Πολάκη για το γεύμα στα Χανιά σε φιλικό σπίτι και για το βίντεο έξω από μία ΜΕΘ όπου μιλούσε –μόνος– κρατώντας τη μάσκα στο χέρι του. Τι είπαν τα ΜΜΕ; Τσιμουδιά. Μια και δεν μπορούσαν να εκθειάσουν κάτι τόσο κραυγαλέο, σιώπησαν. Μόνο ο Γιώργος Παπαχρήστος και ο Αρης Πορτοσάλτε βγήκαν να δικαιολογήσουν τον πρωθυπουργό, αλλά αυτοί δεν πιάνονται.

Το καλύτερο, πάντως, μας το επεφύλασσε ο διευθυντής Γραφείου Τύπου Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός. «Ο Μητσοτάκης πήγε για προσωπική άσκηση στην Πάρνηθα και μίλησε με παιδιά από το Μενίδι που έκαναν μοτο-κρος εκεί», έγραψε στο Twitter παρουσιάζοντας τον πρωθυπουργό ως άλλον Βασιλάκη Καΐλα. Αλήθεια, όμως, κ. Ρωμανέ, τα παιδιά από το Μενίδι αποτελούν παρέα της κ. Γκραμπόφσκι κι έκαναν όλοι μαζί μοτοκρός ή της έδωσαν απλώς τη μηχανή να κάνει μία βόλτα;

efsyn.gr/

Σχόλια (0)

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.