Τηλεοπτικό σόου και με τα εμβόλια στήνουν τα «μπουκωμένα» με κυβερνητικό χρήμα ΜΜΕ

Τηλεοπτικό σόου και με τα εμβόλια στήνουν τα «μπουκωμένα» με κυβερνητικό χρήμα ΜΜΕ

  • |

Σε τηλεοπτικό σόου έχουν μετατρέψει την διαδικασία του εμβολιασμού τα “μπουκωμένα” από την κυβέρνηση με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ μέσα μαζικής «ενημέρωσης» που λειτουργούν ως πλυντήριο της κυβερνητικής πολιτικής στο θέμα της διαχείρισης της πανδημίας.

Έκτακτα «ρεπορτάζ» για ένα φορτηγό που πέρασε με δύο κουτιά εμβολίων τα σύνορα!

Έκτακτο «ρεπορτάζ» για την υποδοχή των εμβολίων από κυβερνητικούς παράγοντες με τιμές αρχηγού κράτους!

Έκτακτο «ρεπορτάζ» όταν ένα αυτοκίνητο που τα μεταφέρει πέρασε την πύλη των νοσοκομείων!

Και τα «αποκαλυπτικά ρεπορτάζ» δεν έχουν τέλος.

Κουβέντα δεν λένε όμως:

Για την εγκληματική πολιτική της Κυβέρνησης στο ζήτημα της διαχείρισης της πανδημίας.
Για τα ελάχιστα τεστ που γίνονται και την ανύπαρκτη ιχνηλάτηση
Για την ανυπαρξία πολιτικής για την φροντίδα από γιατρούς, νοσηλευτές, επισκέπτες υγείας κλπ. όσων διαγιγνώσκονται θετικοί στον ιό και παραμένουν στο σπίτι τους.
Για την έλλειψη χώρων απομόνωσης όσων είναι θετικοί και δεν έχουν τις προϋποθέσεις για ασφαλή απομόνωση στο σπίτι τους.
Για την έλλειψη ενημέρωσης των πολιτών στο θέμα του εμβολιασμού που έχει «ανατεθεί» ουσιαστικά στα βοθροκάναλα της διαπλοκής.
Για τις τεράστιες ελλείψεις των δημόσιων μονάδων υγείας ενώ αντίθετα προβάλλεται το κυβερνητικό αφήγημα της ενίσχυσης του ΕΣΥ
Για την κοροϊδία των υγειονομικών που πληρώνουν ακριβά ακόμα και με την ζωή τους την φροντίδα των ασθενών με covid-19 και την ίδια ώρα η κυβέρνηση δεν λύνει ούτε ένα από τα αιτήματα που διεκδικούν.
Τέλος για την αντεργατική επίθεση που εκτυλίσσεται και σαρώνει όλα τα εργατικά, ασφαλιστικά και δημοκρατικά δικαιώματα.
Δυστυχώς η τηλεοπτική διαχείριση τη πανδημίας και ιδίως το θέμα του εμβολιασμού έχει ως αποτέλεσμα να ενισχύει τις ανορθολογικές θεωρίες και να υπονομεύει την ανάγκη για μαζικό εμβολιασμό.

Φαίνεται λοιπόν ότι οι λίστες Πέτσα με τα δεκάδες εκατομμύρια και τώρα τα 18,5 εκατομμύρια που εξασφάλισε για τα ΜΜΕ ο κ. Κικίλιας για την διαφήμιση του εμβολιασμού έκαναν καλά τη δουλειά τους.

Το ζήτημα είναι αν πρώτα από όλα το υγειονομικό κίνημα και βεβαίως το μαχόμενο εργατικό και λαϊκό κίνημα θα σηκώσει το γάντι και θα απαντήσει στην εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης όσο και αν αυτή επιχειρείται να ωραιοποιηθεί από τα ελεγχόμενα από αυτήν μέσα ενημέρωσης.

X.K.

http://ergasianet.gr