Ψεύτες, τώρα επιτρέπονται οι συγκεντρώσεις, το είπε ο Αρης Πορτοσάλτε

Ψεύτες, τώρα επιτρέπονται οι συγκεντρώσεις, το είπε ο Αρης Πορτοσάλτε

  • |

«Με μια αιφνίδια απόφαση ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ) ανακοίνωσε την απαγόρευση των δημόσιων υπαίθριων συναθροίσεων άνω των 100 ατόμων από σήμερα έως την 1η Φεβρουαρίου» έγραψε εδώ το site μας αλλά είναι, σίγουρα, έτσι;

Δημήτρης Κανελλόπουλος

Δεν υπάρχει στην πραγματικότητα απαγόρευση δημόσιων υπαίθριων συναθροίσεων λοιπόν! Οχι! Το εξήγησε το πρωί ο Αρης Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ 100.3 και αφού, πρώτα, όπως αποκάλυψε, μίλησε με τρεις υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας. Του έστειλαν sms, τον πήραν και τηλέφωνο.

Δεν απαγορεύτηκαν οι συναθροίσεις αλλά επιτράπηκαν. Και το ανέλυσε ο καλός συνάδελφος: μέχρι τώρα απαγορεύονταν συνολικά οι συγκεντρώσεις ενώ από σήμερα το πρωί επιτρέπονται (οι συγκεντρώσεις) μέχρι 100 ατόμων. Πρόκειται, όπως είπε, για χαλάρωση των μέτρων…

Μη γελάτε σας παρακαλώ, μη γελάτε.

Είναι χαλάρωση των μέτρων για τον Αρη Πορτοσάλτε λοιπόν, κόντρα ακόμα και στην ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας που «δικαιολογεί« τη νέα απαγόρευση μιλώντας για «συνδρομή εξαιρετικώς επιτακτικών λόγων δημοσίου συμφέροντος, που αφορούν στην προστασία της δημόσιας υγείας και συνίστανται στη λήψη έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση του σοβαρού κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19».

Είχα σταματήσει να βάζω τον Αρη τα πρωινά γιατί δεν είχε πλάκα πια να τον ακούς να προπαγανδίζει υπέρ της κυβερνήσεως. Ενώ, όταν ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, άξιζε.

Ομολογώ πως ήταν λάθος μου.

efsyn.gr

Σχόλια (0)

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.