«Ηλίθιοι δήμιοι! Η τάξη σας είναι χτισμένη πάνω στην άμμο»

«Ηλίθιοι δήμιοι! Η τάξη σας είναι χτισμένη πάνω στην άμμο»

  • |

Στο σχηματισμό δικογραφιών, λέει, θα προχωρήσουν οι αρχές. Όχι για τα δημόσια νοσοκομεία που καταρρέουν για λόγους οι οποίοι ήταν γνωστοί και απολύτως προβλέψιμοι αλλά δεν λήφθηκε καμία σοβαρή μέριμνα, όχι για τους «άριστους» που κλέβουν τη σειρά εμβολιασμού ευάλωτων ατόμων, όχι για τον Κούγια που καθημερινά σχεδόν εκβιάζει θύματα σεξουαλικής βίας και ασκεί ρητορική μίσους για διάφορες κοινωνικές ομάδες, όχι για τις έξι ύποπτες συμβάσεις κακοδιαχείρισης και διασπάθισης δημοσίου χρήματος της Σοφίας Νικολάου. Σχηματίζονται δικογραφίες – τέσσερις όπως γράφει η Καθημερινή – για τις διαδηλώσεις που έγιναν με βασικό αίτημα να μην υπάρξει νεκρός ή βασανισμένος απεργός πείνας και να γίνονται σεβαστά τα δικαιώματα των κρατουμένων ως ανθρώπινα δικαιώματα.

Να τις κάνετε πέντε, γιατί το απόγευμα θα γίνει ξανά συγκέντρωση. Γιατί δε μπορεί να εγκαταλειφθεί ο αγώνας για ζωή και δημοκρατία.

«Ηλίθιοι δήμιοι! Η “τάξη” σας είναι χτισμένη πάνω στην άμμο» Σήμερα έχει γενέθλια η Ρόζα. Της αξίζουν πολλά κόκκινα καπνογόνα.

Maria Louka(Fb

http://artinews.gr

Σχόλια (0)

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.