ΑΤΑΚΤΩΣ ΕΡΡΙΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ

ΑΤΑΚΤΩΣ ΕΡΡΙΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ

  • |

Ενόψει της επετείου, άλλαξε και ο Μακρυγιάννης την περίφημη φράση του. «Γι’ αυτά τα τσιμέντα πολεμήσαμε»
 
Η Μαντώ Μαυρογένους πίστευε στη μετεμψύχωση. Έτσι μπόρεσε να μπει στο σώμα Αμερικανίδας φεμινίστριας στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η Γιάννα τιμά τόσο πολύ την πατρίδα της, που όλα της τα καράβια είναι με σημαία Λιβερίας.
Σε φιγούρες της play mobil κυκλοφορούν οι αγωνιστές του ‘21. Άντε με το καλό και σε τουβλάκια της LEGO για να χτίσουμε τη νέα Ελλάδα.

Χρύσα Κακατσάκη

Το τουριστικό promotion αυτή τη χρονιά θα περιλαμβάνει ελεύθερο κάμπινγκ στα Δερβενάκια, δωρεάν διαμονή στο Χάνι της Γραβιάς και δοκιμή αυτοπυρπόλησης στο Κούγκι.

200 τόνοι μπακαλιάροι θυσιάστηκαν για να μπορείτε αύριο να τους απολαύσετε ελεύθερα.

Διονύση αποκάλεσε ο Κυριάκος τον Σολωμό. Άμα είσαι, κολλητάρι φαίνεται. Νιόνιο ήθελε να τον πει, αλλά δεν του το επέτρεψε ο Σαββόπουλος.

Λακωνικός ο Ρώσος πρόεδρος για την άρνησή του να μας επισκεφθεί. «Νιετ σπούτνικ, νιετ Πούτιν»
Η Τατιάνα στη διάρκεια της Επανάστασης ήταν η επίσημη ρουφιάνα του Σουλτάνου.

Εθνική ομοψυχία είναι να ψηφίζει ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ την επένδυση στο Ελληνικό για να αγναντεύουν μαζί τις Καρυάτιδες του Λάτση.

Με πρωτότυπους σχηματισμούς θα διασχίσουν αύριο τον αττικό ουρανό τα μαχητικά αεροπλάνα. Στην προσομοίωση των εικονιδίων του φβ θα προστεθεί και το δοξάστε με.

«Αυτό το λόγο θα σας πω δεν έχω άλλο κανένα, μεθύστε με αθάνατη σαμπάνια ’21 (δημώδες της κλεφτουριάς και της γκλαμουριάς)

Η Γιάννα κάλεσε το Μπαγκλαντές να συνεορτάσουμε. Για τα 300 χρόνια της επετείου των 2 χωρών θα φοράει μπλε κελεμπία με νιφαδες χιονιού, για να συνδυάσει βουνό με θάλασσα.

Με την ευγενική χορηγία της Siemens θα φωταγωγηθεί η Βουλή σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για τα 10 εκατ. rapid tests που θα μας πουλήσει.

Στη βεβαίωση κατ’ εξαίρεση για να παραστεί στη δεξίωση του Προεδρικού Μεγάρου, ο Αδωνις θα χρησιμοποιήσει το ψευδώνυμο «τρύπια καπότα» για να μην τον εντοπίσει ο Πολάκης.

Αν το 1821 υπήρχε τηλεόραση ο Πορτοσάλτε θα αποκαλούσε τον Καραϊσκάκη μπαχαλάκη. Θα μου ρίξουν το προφίλ, αν γράψω τι θα του απαντούσε.

Η Επανάσταση κόντεψε να τιναχτεί στον αέρα, όχι λόγω των εμφυλίων, αλλά γιατί η Cisco έδωσε τα προσωπικά δεδομένα των αγωνιστών στους Τούρκους

Μόλις έμαθε η Μπουμπουλίνα ότι την υποδύεται η Κορινθίου έπεσε στη θάλασσα. Τα τελευταία της λόγια: «Καλύτερα μια ώρα στου καρχαρία τα σαγόνια, παρά 40 χρόνια στης Μαρίας τα σαλόνια».

Από το «Έξω οι βάσεις του θανάτου» περάσαμε στο «Μέσα στη Σούδα το αμερικανικό αεροπλανοφόρο» .
Με ντολμαδάκια σαν βόλια κατακτιέται η εθνική ανεξαρτησία.

Αυτά που ζούμε τώρα, θα είναι θέματα των πανελλαδικών στην ιστορία το 2121. Φροντίστε να αφήσετε ένα σημείωμα στους απογόνους σας ότι πρόκειται για true story και όχι fake news.

http://sioualtec.blogspot.com