Θέλω διακοπές σαν του πρωθυπουργού

Θέλω διακοπές σαν του πρωθυπουργού

  • |

Στις 23 Ιουνίου ο πρωθυπουργός μας, ο σωτήρας μας, είπε το εξής καταπληκτικό στο υπουργικό συμβούλιο: «Οι πολίτες θα πάνε διακοπές, εμείς όχι, έχουμε δουλειά». Δεν πέρασε ούτε μία εβδομάδα και ο κ. Μητσοτάκης, που δεν θα πήγαινε διακοπές αλλά θα δούλευε, έφυγε για τριήμερο διακοπών σε Τήνο και Αντίπαρο. Καλά, δεν είναι η πρώτη ούτε και η τελευταία φορά που μας κοροϊδεύει κατάμουτρα. Δεν καταλαβαίνει προφανώς, έτσι έχει μάθει.

Δημήτρης Κανελλόπουλος

Το χειρότερο, ωστόσο, το πληροφορηθήκαμε μετά. Διότι αναρωτιόμασταν με ποιον τρόπο μετακινήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι, τόσο στην Τήνο όσο και στην Αντίπαρο, μια και μας έχει συνηθίσει σε κάτι ελικόπτερα, στρατιωτικά ή πολιτικά.

Αυτή τη φορά στην Αντίπαρο, και συγκεκριμένα στο νησάκι Δεσποτικό απέναντι, πήγε με σκάφος του Λιμενικού! Δηλαδή, το ζεύγος δέσμευσε ένα σκάφος του Λιμενικού προκειμένου να πάει στις διακοπές του για φαγητό σε μια εξωτική παραλία, με μια παρέα ξένων διασήμων! Από μόνο του ακούγεται και δείχνει πολύ βλαχο-μπαρόκ αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.

Εχει το δικαίωμα ο πρωθυπουργός να μετατρέπει σε ταξί ένα σκάφος του Λιμενικού προκειμένου να πάει να φάει και να πιει με την παρέα του; Κι εγώ θέλω να πάω στην Επίδαυρο το Σαββατοκύριακο, θα με πάει κανένα σκάφος να μην παίρνω το αυτοκίνητο, κάνει και ζέστη;

Είπα Επίδαυρος και θυμήθηκα τον κ. Μητσοτάκη να φεύγει από την Πάρο και την Αντίπαρο πέρυσι το καλοκαίρι με στρατιωτικό ελικόπτερο, μέσα στις διακοπές του και πάλι, προκειμένου να πάει να δει παράσταση του Λιγνάδη. Πώς του φάνηκε η παράσταση άραγε;

.efsyn.gr/