Το Ψηφοδέλτιο του ΜΕΡΑ 25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ κοσμείται από την παρουσία του Γιώργου Παληγεώργου

Το Ψηφοδέλτιο του ΜΕΡΑ 25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ κοσμείται από την παρουσία του Γιώργου Παληγεώργου

  • |

 

Ένας άνθρωπος των κοινωνικών και πολιτικών αγώνων, ένας αγνός κι ανιδιοτελής πολίτης της  αριστεράς και των ανθρωπιστικών ιδεών, ο οκονομολόγος και συγγραφέας-λογοτέχνης  Γιώργος Παληγεώργος κοσμεί το ψηφοδέλτιο του ΜΕΡΑ 25- ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ, στην Αιτωλοακαρνανία, για τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές στις 21 Μάη.

 

Ο Γιώργος Παληγεώργος γεννήθηκε στις Φυτείες Αιτωλοακαρνανίας και ζει στο Αγρίνιο. Σπούδασε οικονομικές επιστήμες στη Θεσσαλονίκη(ΑΒΣΘ) και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας με κατεύθυνση την κοστολόγηση υπηρεσιών υγείας.

Δίδαξε για 25 χρόνια στο ΤΕΙ Μεσολογγίου λογιστική και κοστολόγηση.

Είναι γνωστός για τη συγγραφική του δεινότητα ως  πολυγραφότατος αρθρογράφος σε θέματα πολιτικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Είναι λογοτέχνης-πεζογράφος.

Οι πολιτικές απόψεις του εμπνέονται από τον αλληλέγγυο άνθρωπο και το όραμα  της δίκαιης κοινωνίας και του σύγχρονου και επίκαιρου σοσιαλισμού.

Θεωρεί ότι τα μνημόνια δεν είναι η πολιτική μοίρα της χώρας, αλλά η εκούσια εγκληματική επιλογή του κεντρικού πολιτικού συστήματος να παραδώσει τη χώρα στην αθλιότερη εκδοχή του οικονομικού νεοφιλελυθερισμού, στη  ντόπια και διεθνή τοκογλυφία για να διατηρηθεί το ίδιο στην εξουσία.

Η Ελλάδα μπορεί να να βρει στο δρόμο της αναγέννησης αφού πρώτα οι υγιείς αντιμνημονιακές πολιτικές δυνάμεις της αριστεράς και της αλληλεγγύης  με επιχειρηματολογημένη προγραμματική αντιπολίτευση, σε συνδυασμό με τους κοινωνικούς αγώνες,  αλλάξουν τους πολιτικούς συσχετισμούς.  Γιατί όλα μπορούν να γίνουν αλλιώς.

 

 

 

Εκτρωφείο Λαγων Καρφής Ευαγγελος