Στον «ρεπόρτερ της Νέας Δημοκρατίας» ο συντονισμός ενημέρωσης της ΕΡΤ

Στον «ρεπόρτερ της Νέας Δημοκρατίας» ο συντονισμός ενημέρωσης της ΕΡΤ

  • |

Συνεχίζει την… αποκομματικοποίηση η διοίκηση Ζούλα στην κρατική τηλεόραση, μετά την ανακοίνωση της ΕΡΤ πως ο δημοσιογράφος που καλύπτει το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Τρούπης, αναλαμβάνει τον συντονισμό των δελτίων ειδήσεων, των ιστοσελίδων και της Γενικής Διεύθυνσης Ενημέρωσης.

Στη θέση του Συντονιστή των δελτίων ειδήσεων, της Διεύθυνσης News Room και της Γενικής Διεύθυνσης Ενημέρωσης τοποθετείται ο δημοσιογράφος, Γιάννης Τρούπης, με απόφαση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ, Γιώργου Γαμπρίτσιου, όπως αναφέρουν οι Τυπολογίες.

Μάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο δημοσιογράφος που για χρόνια «κρατούσε» το ρεπορτάζ Νέας Δημοκρατίας στην κρατική τηλεόραση αναλαμβάνει «άνευ καταβολής επιδόματος ευθύνης», ενώ αξίζει να σημειωθεί πως από την επόμενη των εκλογών του Ιουλίου, ο ίδιος από κοινού με τον σημερινό γενικό διευθυντή ενημέρωσης, Φ. Καφαράκη, είχαν ατύπως τον έλεγχο του ειδησιογραφικού τμήματος.

Αξίζει επίσης να υπενθυμίσουμε πως ο εν λόγω δημοσιογράφος ήταν ο ένας εκ των δύο δημοσιογράφων που στα τέλη του 2014 και με τη συνέντευξη που πήραν από τον Αντώνη Σαμαρά για τη ΝΕΡΙΤ, είχαν αναγκάσει ακόμα και την ΕΣΗΕΑ να προχωρήσει σε ανακοίνωση για προσβολή της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

http://anemosantistasis.blogspot.com