Συνδρομητική υπηρεσία παρακολούθησης παλιών αγώνων του Παναθηναϊκού στο Champions League ξεκινά ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Συνδρομητική υπηρεσία παρακολούθησης παλιών αγώνων του Παναθηναϊκού στο Champions League ξεκινά ο Βαγγέλης Μαρινάκης

  • |

Στην εταιρία Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη ανήκει πλέον η ταινιοθήκη του Mega, αφού ο εφοπλιστής και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε στον πλειστηριασμό την υψηλότερη πρόταση, ύψους 33,999,999 εκ. ευρώ.

Ήδη πολλά ακούγονται για τον τρόπο που σκοπεύει να εκμεταλλευτεί την πλούσια κληρονομιά και το σήμα του ιστορικού καναλιού, ωστόσο η πρώτη ενέργειά του έχει ήδη διαρρεύσει. Συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας σκοπεύει να δημιουργήσει συνδρομητική υπηρεσία, στην οποία θα διαθέτει επί πληρωμή τους αγώνες του Παναθηναϊκού στο Champions League τη δεκαετία του ’90 και στις αρχές της νέας χιλιετίας.

Με τον τρόπο αυτό, σκοπεύει να κεφαλοποιήσει την νοσταλγία και την απογοήτευση των φίλων του τριφυλλιού, οι οποίοι αναζητούν τα περασμένα μεγαλεία του συλλόγου για να αισθανθούν καλύτερα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κάθε αγώνας ομίλου του Champions League θα διατίθεται προς 4,99, ενώ οι αγώνες των νοκ άουτ φάσεων θα κοστολογούνται προς 7,99 έκαστος.

Το «Κουλούρι» ρώτησε για την τύχη του αγώνα Γιουβέντους-Ολυμπιακού 7-0, ωστόσο η απάντηση που έλαβε ήταν πως βρίσκεται κάπου κοντά στους μάρτυρες του Noor1.

tokoulouri.com