Γραφικούς… …εμφανίζουν Βρούτση – Κυρανάκη φιλικά στη ΝΔ ΜΜΕ…

Γραφικούς… …εμφανίζουν Βρούτση – Κυρανάκη φιλικά στη ΝΔ ΜΜΕ…

  • |

Αν τα φιλικά ΜΜΕ του κόμματος σου σε θεωρούν “φρούτο”, τότε τι να τους κάνεις τους εχθρούς! Ο λόγος για τον βουλευτή του Νοτίου Τομέα της Β’ Αθηνών Κωνσταντίνο Κυρανάκη για τον οποίο οι ακραιφνείς φιλελεύθεροι (δημοσιογράφοι) δεν τρελαίνονται μαζί του!

Μικρό μιντιακό δείγμα: “Όσο…
δυσάρεστο και να δείχνει (και ίσως και να είναι) παραμένει γεγονός: οι πολίτες που έδωσαν στη Νέα Δημοκρατία την άνετη αυτοδυναμία, το brand «Κυριάκος Μητσοτάκης» αγόρασαν.

Οι παραδοσιακοί ψηφοφόροι, όπως δηλώνουν οι ίδιοι υπερηφάνως, θα ψήφιζαν το κόμμα ακόμα κι αν είχε πρόεδρο μια καρέκλα. Δηλαδή ακόμα και ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης να μην ήταν στα ψηφοδέλτια ο οποίος μπερδεύει διαρκώς τη ρηχότητα και την αγένεια με τη μάχιμη πολιτική, πάλι αυτοδύναμη θα έβγαινε η Νέα Δημοκρατία κι ας νομίζει ο ίδιος για τον εαυτό του το αντίθετο, κάτι βέβαια που το πιστεύουν για τον εαυτό τους και διάφορα άλλα «φρούτα» του ελαφρού ρεπερτορίου που βρέθηκαν από τα πάνελ της τηλεόρασης στο βουλευτικό έδρανο” (Liberal 11/12/2019)

Αντίστοιχη όμως “αγάπη” (ενδεχομένως όχι άδικα) ξεχειλίζει και για τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση με αφορμή την πρόταση του για την πιλοτική επιστροφή στην Ελλάδα των νέων που έφυγαν στο εξωτερικό με δέλεαρ μισθούς 3.000 ευρώ: “Τώρα πάλι ήρθαν οι «ιδέες Βρούτση» για το brain drain, ένα θέμα που είχε σηκώσει ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για να μας αφήσουν άναυδους, χωρίς να ξέρουμε αν πρέπει να γελάσουμε ή να κλάψουμε με όσα διαβάζουμε κι αν όλο αυτό το σχέδιο είναι κάποιο είδος πλάκας“! (Liberal 11/12/2019)…

http://nonews-news.blogspot.com