Ο Μπέρνι Σάντερς, οι Strokes και οι μπάτσοι…

Ο Μπέρνι Σάντερς, οι Strokes και οι μπάτσοι…

  • |

Εκρηκτική ήταν η χθεσινή εμφάνιση των Strokes στο Νιου Χάμσαϊρ, στην εκδήλωση υποστήριξης του υποψήφιου των Δημοκρατικών Μπέρνι Σάντερς ενόψει των ψηφοφορίας για τις προκριματικές εκλογές στην πολιτεία.

Περίπου 7.500 οπαδοί του Σάντερς αλλά και του συγκροτήματος από τη Νέα Υόρκη είχαν συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσουν τους Strokes να παίζουν όλες τι επιτυχίες τους αλλά και να παρουσιάζουν δύο καινούρια τραγούδια τους – το “Bad Decisions” και το “At the Door”.

Ο ηγέτης της μπάντας, Julian Casablancas, αφού εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του στον Μπέρνι Σάντερς, ανακοίνωσε ότι το νέο άλμπουμ των Strokes θα κυκλοφορήσει στις 10 Απριλίου (με πιο πιθανό τίτλο “The New Abnormal”).

Η πιο επεισοδιακή στιγμή της εμφάνισης των Strokes συνέβη όταν το συγκρότημα έπαιξε το “New York City Cops” (Μπάτσοι της Νέας Υόρκης) κατά την διάρκεια του οποίου, κάλεσαν το κοινό να ανέβει στη σκηνή.

Μαζί με τους ενθουσιώδεις θεατές όμως, ανέβηκαν και κάποιοι αστυνομικοί στη σκηνή προκειμένου να ελέγξουν το πλήθος και να προστατεύσουν το συγκρότημα. Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί μια ιδιαίτερα περίεργη σκηνή, με τους αστυνομικούς να ακούνε τον Casablancas να τραγουδά: «Οι μπάτσοι της Νέας Υόρκης δεν είναι πολύ ξύπνιοι…».

http://artinews.gr/