Talent show για τον νέο του Ύμνο θα διοργανώσει ο ΣΥΡΙΖΑ

Talent show για τον νέο του Ύμνο θα διοργανώσει ο ΣΥΡΙΖΑ

  • |

Άνοιγμα στο χώρο του τραγουδιού και της ψυχαγωγίας θα πραγματοποιήσει το επόμενο διάστημα ο ΣΥΡΙΖΑ, με τη διεξαγωγή talent show που θα έχει ως έπαθλο τη σύνθεση και ερμηνεία του νέου του ύμνου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι διαγωνιζόμενοι θα επιλεγούν μετά από οντισιόν και στη συνέχεια θα πρέπει μέσα σε ένα μήνα να συνθέσουν τη μελωδία που θα συνοδεύει στο εξής το κόμμα της Αριστεράς.

Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες, μαζί με το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας που αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως τα μέσα Απριλίου. Τότε οι τελικές προτάσεις θα παρουσιαστούν σε συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, με τον νέο ύμνο του κόμματος να επιλέγεται με ψηφοφορία δια βοής στην οποία ωστόσο θα μπορούν να συμμετέχουν και οι επισκέπτες της πλατφόρμας του iSYRIZA.

Ο μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης, που έχει αναλάβει να «τρέξει» το πρότζεκτ και ταυτόχρονα αναμένεται να είναι πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, δηλώσε στο «Κουλούρι» αισιόδοξος ότι όλα θα κυλήσουν σύμφωνα με το πρόγραμμα και το ενδιαφέρον του κοινού θα είναι μεγάλο.

«Το πρώτο μεγάλο βήμα είναι να συμφωνήσουμε στο όνομα μας. Καταλαβαίνετε πως άλλη μελωδία ταιριάζει με το «ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία», άλλη το «ΣΥΡΙΖΑ – Πράσινη Αριστερά» και άλλη λ.χ. το «ΣΥΡΙΖΑ – Πράσινη Προοδευτικότητα». Ευελπιστώ πως το θέμα θα λυθεί σύντομα και μετά μπορούμε να προχωρήσουμε, δήλωσε ο κ. Κραουνάκης μιλώντας στο «Κουλούρι».

Το talent show αναμένεται να μεταδοθεί από τηλεοπτικό κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας, το οποίο θα επιλεγεί μετά από διαβούλευση του προέδρου Αλέξη Τσίπρα με τους διαδικτυακούς φίλους και followers του κόμματος.

tokoulouri.com