Στο μηδέν παραμένουν τα κρούσματα κορωναϊού σε Τουρκία και Βόρεια Κορέα

Στο μηδέν παραμένουν τα κρούσματα κορωναϊού σε Τουρκία και Βόρεια Κορέα

  • |

Μόνο ως καλό σημάδι για την ευημερία των δύο λαών μπορεί να ερμηνευθεί το ιατρικό θαύμα να μην έχει κολλήσει κανένας τον κορωναϊό στην Τουρκία και την Βόρεια Κορέα, ενώ έχουν νοσήσει άτομα σε όλες τις γειτονικές τους χώρες, σύμφωνα με τα πρακτορεία ειδήσεων Αναντολού και KCTV.

Σύμφωνα με τις τουρκικές αρχές, το γεγονός πιθανώς να οφείλεται σε ειδικό γονίδιο που διαθέτουν, το οποίο τους καθιστά ανθεκτικούς στον συγκεκριμένο ιό. Το γονίδιο αυτό βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο γονίδιο της αγάπης της μελιτζάνας. Αντιθέτως, σύμφωνα με το Εργατικό Κόμμα Κορέας, την προστασία από τον ιό την χάρισε ο ίδιος ο «Στρατηγός» αφού κάλεσε από τον κρατήρα ενός ηφαιστείου ένα μονόκερο του οποίου το κέρατο αναβλύζει ένα ροδόνερο-ανοσία στον ιό.

Επιπροσθέτως, και οι δύο χώρες επέβαλαν μέτρα φυλάκισης όσων φτερνιστούν ή βήξουν σε δημόσιο χώρο, μέτρα που χαρακτηρίστηκαν από τον ΠΟΥ ως ακόμα πιο αποτελεσματικά από τα μέτρα της Κίνας ενάντια στον ιό. Πληροφορίες που μιλούν για την κατακόρυφη αύξηση των θανάτων από πνευμονία σε Τουρκία και Β. Κορεά τον τελευταίο μήνα, αφενός είναι λάθος, αφετέρου δεν δημοσιεύτηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, Ρετζέπ Ταγίπ Ερτογάν και Κιμ Γιόνγκ Ούν μίλησαν χθες τηλεφωνικά για το διαμοιρασμό του κόσμου μόλις πεθάνουν όλοι οι άλλοι λαοί, γεγονός που τοποθετούν προς τα τέλη Απριλίου. Σύμφωνα με της πληροφορίες αυτές, ο κόσμος δυτικά της Τουρκίας και μέχρι τη μέση της αμερικανικής ηπείρου θα περιέλθει στην κατοχή της γείτονος, ενώ τα πάντα ανατολικά της Τουρκίας και οι δυτικές ακτές της Αμερικής θα ανήκουν στους συμπαθείς Ασιάτες με τα προβλεπόμενα κουρέματα.

tokoulouri.com