Δημοσιογραφικά και πολιτισμένα

Δημοσιογραφικά και πολιτισμένα

  • |

Θα μου πεις, ακόμη και την Τρέμη πήρε η μπάλα. Καλά, μη φανταστείς τραγικότητες. Απλώς ο πρώην αριστερός Ηλίας Κανέλλης εξερράγη (του φύγαν τα μικρόφωνα, του πέσαν τ’ ακουστικά…) που τόλμησε να κάνει η Ολγα μια πραγματικά δημοσιογραφική ερώτηση στον Κ. Χατζηδάκη για τα εργολαβικά των γιατρών στον ιδιωτικό τομέα και ο δημοσιογράφος υπονόησε ότι μπορεί να γλυκοκοιτάει τον ΣΥΡΙΖΑ. Συριζοβλεπούσα την είπε, όχι καμπούρα! Του ’πε η Τρέμη να το αποσύρει, της είπε και ο Χατζηδάκης πως «δεν είναι δυνατόν να αμφισβητούμε το έργο της κυβέρνησης της Ν.Δ. τώρα που όλοι το επαινούν!», τέλος πάντων τα βρήκαν.

Νόρα Ράλλη

Αν κάτι μ’ αρέσει στα σημερινά μέσα ενημέρωσης είναι ο πολιτισμός τους. Φύγαν οι μαδουροβρομιαραίοι και εκπολιτιστήκαμε! Αληθινό περιστατικό: ακούω προχθές ραδιοφωνική-τηλεφωνική συνομιλία. Ακροατής: «Ξέρετε, ίσως θα ’ταν καλύτερα, κάθε μέρα, την ίδια ώρα, όλα τα ΜΜΕ να δίνουν τις ίδιες, συγκεκριμένες οδηγίες ώστε να ξέρουμε τι μας γίνεται με την πανδημία. Οχι απλά “μείνετε σπίτι”. Επίσης, αφού ο πρωθυπουργός είπε πως είμαστε “σε πόλεμο”, όταν είσαι σε πόλεμο, επιτάσσεις και εταιρείες. Νοσοκομεία, επιχειρήσεις.

Τις εταιρείες τηλεφωνίας, για παράδειγμα. Γιατί δεν απαιτεί η κυβέρνηση να δώσουν δωρεάν χρόνο ομιλίας; Ξέρετε πόσοι άνθρωποι δεν έχουν ούτε για να βάλουν μια κάρτα στο κινητό και μένουν χωρίς καν να μιλάν σε κάποιον; Αν πάθουν κάτι, πώς θα ειδοποιήσουν; Αν είμαστε πράγματι σε πόλεμο, ας απαιτήσει ο πρωθυπουργός να συνδράμουν και αυτές οι εταιρείες». Δημοσιογράφος: «Η πρώτη σας πρόταση ήταν ενδιαφέρουσα. Καλό σας βράδυ». Τόσο απλά. Τόσο πολιτισμένα. Τόσο αντικειμενικά.

.efsyn.gr

Σχόλια (0)

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.